report na hráče Clamirien + Rosiq z cechu Morhen

Hlášení aktivit v rozporu s pravidly serveru včetně screenshotu.
Rosiq

Re: report na hráče Clamirien + Rosiq z cechu Morhen

Příspěvek#11 » 02 bře 2016 13:50

Zdravím,

Geralte ty si fakt nedáš pokoj? Co má tenhle server společného s tím, že mě došla trpělivost s tvojí osobou a poslal jsem tě konečně k šípku? To se jako vážně snažíš po tom co jsme se rozhodli hrát bez tebe, ať nehrajeme vůbec??
Nikdo z naší guildy u Vás nebyl, neděláme Vám nic špatného.
To ty jezdíš na naše hranice, to ty nám kácíš nedorostlé stromy, to ty vpadneš do našeho claimu a posekáš nás, to ty nám rozebereš 100m dlouhou cestu k dolu a co z toho máš? Nic, jenom asi dobrý pocit že si nám uškodil.
Já chodím do té hry hrát, né se dohadovat, natož někomu dělat zbytečné naschvály a kazit mu hru. Zkus se prosím zamyslet, zdali by to takhle nebylo lepší i pro tebe, potažmo pro nás všechny.

Proč do tohoto topicu vůbec taháš to že jsme se domlouvali na společném hraní RUSTU už vůbec nechápu...
A to že jeden den řeknu že si s tebou zahraji a ty ten stejný den dojedeš na náš claim a napadneš nás, na úkor čehož už překročíš i moji hranici únosnosti a pošlu tě do pr****.... jako divíš se nečemu??

Od 1 dne co jsme došli na terru, se kolem tvého jména furt motají nějaké stížnosti/problémy... i z tohoto důvodu jsme se rozhodli i opustit tvoji guildu. Jak je ale vidět, problémy se s náma potáhnou už asi navždy, takže mockrát děkuji za zpříjemnění téhle hry, na tohmle serveru.....
Jen škoda že ten 1 BAN nebyl na věky věků.......

Hači
Admin

Re: report na hráče Clamirien + Rosiq z cechu Morhen

Příspěvek#12 » 02 bře 2016 14:05

A dost Pánové,
mám nervi pouze jedny! Tohle není Facebook kde si múžete vyříkávat věci a spamovat web, pokud ale přesto máte potřebu tohle řešit zde na webu aby si to četlo dalších X lidí. Tak je tu vytvořené vlákno volná diskuse, tam si můžete povídat do vánoc!

Pokud tohle nebudete akceptovat po několikátém upozornění bude vám omezen přístup na web!
Pokud tohle budete řešit ve hře v globál chatu bude vám omezen přístup na server!

Jsou tu pravidla a ty se zde budou dodržovat, měl jsem trpělivosti dost!

Poslední varování!

S pozdravem
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Zpět na “Reporty”