Zdravím,
Geralte ty si fakt nedáš pokoj? Co má tenhle server společného s tím, že mě došla trpělivost s tvojí osobou a poslal jsem tě konečně k šípku? To se jako vážně snažíš po tom co jsme se rozhodli hrát bez tebe, ať nehrajeme vůbec??
Nikdo z naší guildy u Vás nebyl, neděláme Vám nic špatného.
To ty jezdíš na naše hranice, to ty nám kácíš nedorostlé stromy, to ty vpadneš do našeho claimu a posekáš nás, to ty nám rozebereš 100m dlouhou cestu k dolu a co z toho máš? Nic, jenom asi dobrý pocit že si nám uškodil.
Já chodím do té hry hrát, né se dohadovat, natož někomu dělat zbytečné naschvály a kazit mu hru. Zkus se prosím zamyslet, zdali by to takhle nebylo lepší i pro tebe, potažmo pro nás všechny.
Proč do tohoto topicu vůbec taháš to že jsme se domlouvali na společném hraní RUSTU už vůbec nechápu...
A to že jeden den řeknu že si s tebou zahraji a ty ten stejný den dojedeš na náš claim a napadneš nás, na úkor čehož už překročíš i moji hranici únosnosti a pošlu tě do pr****.... jako divíš se nečemu??
Od 1 dne co jsme došli na terru, se kolem tvého jména furt motají nějaké stížnosti/problémy... i z tohoto důvodu jsme se rozhodli i opustit tvoji guildu. Jak je ale vidět, problémy se s náma potáhnou už asi navždy, takže mockrát děkuji za zpříjemnění téhle hry, na tohmle serveru.....
Jen škoda že ten 1 BAN nebyl na věky věků.......