Tomiko píše:Hači píše:Tomiko píše:Důvod: Porušování pravidel
Jména: Spiji + Sharana Blacksea, Schiza SteinPorušili: Pravidlo 12. (Claimování nalezišť a dolů je zakázáno pokud to není součástí osady.
Zákaz sázení stromových zdí! ) - Hráči úmyslně staví totem na místě, kde je železo, aby takto narušovali hru a jde spíše o griefing než o nešťastnou náhodu.
Pravidlo 7. (Zakázáno odlogovávat se na cizím území nebo v souboji i mimo Judgment hour. Pokud hráč vnikne na cizí území bez pozvání, můžou osadníci po předchozím varování bránit svůj claim. Platí nonstop.) - Hráči přiznali, že se v minulosti úmyslně odlogovávali na našem území (CSK), aby poté mohli nenápadně útočit do zad v hradě, k tomu se váže nejspíše i pravidlo 9., ale k tomu nemám žádný důkaz, ale překonávání přes kamennou hradbu, která je je velmi dobře posazena je velmi obtížné, obzvlášť když jsem bránu hlídal, a vždy ji nechal zavřenou.
Důkazy: Na obrázku je vidět Monument, který úmyslně zasahuje do dolu, který je velmi dobře vidět, a je označen celkově velkou kupou železa, hráči tak úmyslně blokují.
Důkaz o pravidle 7.: Hráči by měli být viděni v nějakých admin logách, kde je vidět chat a celkové dění, toto se stalo mezi 9. hodinou v noci - 12. Hodinou v noci.
Pravidlo 12.- Pokud je tomu tak, bude monument odstraněn
Pravidlo 7."ale k tomu nemám žádný důkaz"- Pokud není důkaz není řešení. Můžu ti zaslat 300 MG log a můžeš si to dohledat sám, je jen na tobě odůvodnit a podložit svoje tvrzení. Prokaž že to byl úmyls se záměrem na JH.
Přijď k našemu hradu (CSK), a podívej se sám. A pokud bys mi byl schopen dát tyto logy ze včerejška, tak já si to rád dohledám a podložím to.
14:02:55 Admin GM: od kolika do kolika chceš ten log Pane?14:03:34 Tomiko Khal CSK: Asi od 7 večer do 1 ráno14:03:40 Tomiko Khal CSK: Nejsem si totiž jistej časem14:16:46 Admin GM: Asi? Víš co, dám ti tam dnešní log a najdi mi v něm moje odlogování u vás ze hradu. At vím že se s tim nebudu srát zbitečně a uvidim že v něm něco dohledáš14:18:55 Tomiko Khal CSK: To je jako test?14:19:20 Tomiko Khal CSK: Mně stačí chat, nepotřebuju odlogovávaní
14:20:01 Admin GM: říkejme tomu třeba jako test.. Jakej chat? říkals log14:20:33 Tomiko Khal CSK: No, logy s chatem no, já nevím jak to funguje tady, byl jsem admin na jiných hrách, netuším jak to vypadá tady14:21:11 Admin GM: Nevíš ale tvrdíš že to není problém..14:21:23 Admin GM: tohle není minecraft14:22:52 Admin GM: Umíš pracovat s databází v phpMyAdmin?14:25:40 Tomiko Khal CSK: Hele, spíš ne než ano14:27:01 Admin GM: Myslel jsem si to. Takže se věnuj hraní a neřeš věci ve kterých se nevyznáš. děkuju14:28:41 Tomiko Khal CSK: Dobře
<spop