Kejtik píše:Nevím co tvůj příspěvek měl společného s hlasováním o přítomnosti klanu bia na serveru. Zde můžeš rozvést svůj myšlenkový pochod.
Co jsem napíšem zkopírujem i do topicu s BIA...
Tak kde začnem, asi když BIA byla poprvé na serveru a ty jsi zneužil své GM práva a s naházenýma stata si vyzval Kazara na "čestný souboj", ano řikal jsem, že dál to není potřeba řešit, ale když chceš používat slovo nečestný tak si zameť před prahem. To k tvé cti
Rod Barbarosa nechtěl ochranu, a ani jí ze začátku neměli, když chcete vytahovat že BIA neumí hrát podle pravidel tak já vytáhnu pravdu. Pavel Templář když už jste ho měli plnej krk (co mi každý z vás na TS několikrát opakoval, nejspíše jemu pak řikali to samé o mě), jste ho opustili s myšlenkou uděláme si nový hrad. Ale co ho nenapadlo ? Co takhle si vybrečet, že když přejde k Barbarosům a oni dostanou ochranu tak Vám nechá hrad ? Voala ,vy máte hrad a oni ochranu. To k vašemu "hrání dle pravidel" nemyslím si že jiný hráči by měli možnost takhle vyměnit ochranu za Váš hrad.
Včera jsme vám si ve 3 lidech přeskákali palisády, zabil jsem vám dvě ovce, uzemnil dva lidi ve skladu a jednoho zabil jen s kladivem beze zbroje a s 30 hp, potom jsem umřel, a šel jsem vystřelit jeden náboj z trebuchetu. Co nenapadlo myslím že krom Potkyho a Hačiho celý váš klan ?
No , půjdem na tejpka, který nemá zbroj, zbran, jen debuff a resskillujme ho dokola . Hačiho jsem jednou seknul když jsem viděl že mu to spadlo a nechal jsem ho být, když mě to spadlo u Vašeho hradu a logoval jsem se, tak po mě hned každý šil a sekal, i když každý ví jak dlouho to nabíhá. Budiž, a proč jsem se jednoduše neologoval ? Zkrátka nerad utíkám, narozdíl od tebe když jsem tě s 0 hp 2v1 nahitoval tak až si utekl na koni rychlostí blesku
. No a to je zase k té tvojí "cti". A to nebudu jmenovat, že jsi typ člověka "kam vítr tam pláž" a každému taky řekneš co se ti hodí. Bohužel to není už styl hraní ale špatná osobnost člověka.
No asi takhle... Kluky z BIA znám, hraju snima, a jsou to normální v poho tejpci. A i když jsem je neznal a potkal jsem je ještě s Váma na Bloody Roots, tak mě nechali s Kazarem 1v1 i když tam byli všichni, nechali čestný souboj, když mi to spadlo, nechali mě ujet na koni abych si mohl v klidu uspořádat hru po novém načtení, a nikdy nebyli nijak zvýhodnění adminem... Což mě přivádí k otázce ... Vadí Vám to že tady hraje BIA ? Nebo Vám vadí že i přes všechny Vaše výhody, který jste měli (neřikám že je furt máte) Vám dokáží odporovat ?