Nafta poty, barely, výbušniny

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Potky
Admin

Re: Nafta poty, barely, výbušniny

Příspěvek#11 » 03 bře 2016 09:38

V tom případě zvýšit i potřebný skill na 100! A množství též vyhrotit. Zakázat úplně je také možnost, ale proč to rušit. Možná lze upravit i DMG, ale tím si nejsem jistý. Je to otevřená diskuze, tak jsem zvědavý na názory, ať si pak zbytek nestěžuje. ;)

Pokračujte na viewtopic.php?f=6&t=99
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

Sainse

Příspěvek#12 » 10 bře 2016 00:26

Potky píše:V tom případě zvýšit i potřebný skill na 100! A množství též vyhrotit. Zakázat úplně je také možnost, ale proč to rušit. Možná lze upravit i DMG, ale tím si nejsem jistý. Je to otevřená diskuze, tak jsem zvědavý na názory, ať si pak zbytek nestěžuje. ;)

Pokračujte na viewtopic.php?f=6&t=99

Nechal bych to být ... Nafta barely stejně než dotáhneš k hradbám tak ti několik lidí umře/vážně zraní bránící strana ... Jsou dobré na odpálení budov atak tojo ... Jinak když někdo nemá val nebo pokrytou bránu/nějakou stranu hradby tak je to jeho chyba že je snadné tam odpálid sud... Nemyslím že je dobré řešit neznalost a lensot hráčů odstraněním prvku ze hry nebo do něj zasahovat vyšším počtem

Sainse

Příspěvek#13 » 10 bře 2016 00:28

Víš co, to pak můžeš začít upravovat trebuchety atak... Nehledě na to že se plánujou velké trebuchety, beranidla apod ... Myslím že tu jen hráče moc rozmazlujete ;) Vem si že na každým serveru sudy běhaj v poho, nasere to ale je to součást hry ... Tohle mi příde že se pomalu ale jistě uchyluje k změně na PvE server

Hači
Admin

Příspěvek#14 » 10 bře 2016 06:09

PVE? Nevím jak si na to přišel. Od spuštění serveru je pořád stejně nastavený. PvE- ano, ústupky zákaz útoku v claimu (tenhle zákaz se tu vrací dokola, není to žádná novinka). PvP, zapnutí JH i v sobotu. To jsou jediný změny. ;)

Nafta barely jsou na některých serverech úplně zakázaný a to např. tak když ho použiješ vypíná se JH a hráč dostane BAN.

Téma na nafta barely vyšlo už před vydáním Herbal Garden. To jsem měl stejný názor jako ty.. Ale po vydání Herbal Garden a produkce nafty po 9 hodinách, to už je vážně střela.. "nafta válka"
Proto je tu anketa a proto se nerfnou.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

standa

Příspěvek#15 » 10 bře 2016 12:56

Hele Hači a nebylo by lepší zrušit tu herbal garden? Pořád tu mluvíte o přípravě na mmo a pochybuju ze tam nebudou sudy
Lady Analie of Moonhill
Always remember life is feudal!

Pajkazed

Příspěvek#16 » 10 bře 2016 15:39

Nedá mi se nevyjádřit.
Je to cesta do pekel, takhle měnit princip již nastavené hry.jsem velký odpůrce nafty celkově.Jak naptha poty, tak sudy...Zkazilo to hru takovým způsobem, že se mi chce "zvracet".Ale nic s tím nenaděláme, holt to tak je a musíme se s tím naučit pracovat.
Mluvit se mluví o mmo, protože je za dveřmi.Ale to je asi tak vše, protože jak jsou nastavená pravidla na serveru je přesný opak toho, jak bude nastaveno mmo.Vrcholem všeho byl zákaz útočení v cizím claimu-krátce vysvětlím.
Místo toho aby se lidi naučili chodit ozbrojeni, schovávali koně, pískali preventivně jestli na ně nejde útok, celkově dávali pozor okolo sebe apod věci nutné k přežití na mmo, tak...No zkrátka hodně štěstí. :fool:

Hači
Admin

Příspěvek#17 » 10 bře 2016 15:59

Milí Pajkazed,

taky se nemohu udržet, abych ti nenapsal můj názor a myslím si že né jen můj. Prvotně ti děkuju za tvůj názor jedince. ;)

Tohle není žádná přípravka na věc co ještě neexistuje (MMO) Tohle je CZ/SK server pro hráče co si koupí hru a nemají žádné zkušenosti s hrou. Jsou rádi že si udělaj ohen a seženou kosti na monument!
Ty mi tím chceš říct že mám hned hráčům nasadit PvP (vnutit jim PvP). :fool: Prosím, založ si svůj server a můžeš směle do toho, rád se přijdu podívat na tvá pravidla a uvidíme kolik tam budeš mít CZ/SK hráčů. S tvou myšlenkou na MMO.
Nezapomínej že tohle je taky PvE server. A nebudu to měnit jen proto že polovina hráčů se třese na MMO, které není ani v testu!

Co se týká nerfnutí nafta barelů: Prvotně jsem byl taky proti, ale když sem vyděl jak developeři vypustí něco, co je absurdní. Tak sem se rozhodl nechat si rozhodnout hráče.

Jen je zajímavé, že anketa je spuštěná takovou dobu a do poslední chvíle jsi odolával. Chctělo to hodně přemlouvání.

Omlouvám se ale už mám pokrk po čtyřech měsících chodu serveru, neustálého kázání a dávání na jevo :fool:

Předved se...

Díky za názor
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Pajkazed

Příspěvek#18 » 10 bře 2016 16:44

Hači opravdu nemusíš reagovat podrážděně.
Tak zkusím těch pár nepřesností co si napsal vyjasnit. ;)
1."Tohle je CZ/SK server pro hráče co si koupí hru a nemají žádné zkušenosti s hrou"
-Stačí napsat do popisu newbie welcome apod, spousta serverů takových funguje tak proč ne.Jenže ty tam máš PvPvE.
To potom mate, navíc si nemyslím že máš na serveru nováčky.Ale pokud je to opravdu server pro "zelenáče", tak to tam napiš.

2.Opravdu ti nechci říkat nic o pvp, nemám k tomu důvod a přijde mi to zbytečné.Jen čekám kdy bude zákaz vycházení z vlastního claimu s takovou.Mé myšlenky na mmo jsem ti neříkal.
Pro tvou informaci mmo jede hodně dlouho.To jaký finální produkt vyleze pro veřejnost je věc druhá, tomu taky nevěřím.

3.Ano, z 99% mlčím a nevyjadřuji se zde. :good:

Nemyslel jsem to nijak zle Hači.Možná se budeš divit, ale jde mi o cz/sk komunitu.Jen na to mám jiný úhel pohledu.
Omlouvám se tedy, že jsem se vyjádřil.Nechtěl jsem flame, nechtěl jsem ani provokovat.Chtěl jsem jen přispět do diskuze, což se opakovat nebude. :wink:

Hači
Admin

Příspěvek#19 » 10 bře 2016 20:04

Tak prvotně zdůvodním mojí reakci na tvůj příspěvek.

"Vrcholem všeho byl zákaz útočení v cizím claimu-krátce vysvětlím.
Místo toho aby se lidi naučili chodit ozbrojeni, schovávali koně, pískali preventivně jestli na ně nejde útok, celkově dávali pozor okolo sebe apod věci nutné k přežití na mmo, tak...No zkrátka hodně štěstí. :fool:"

1. Tohle téma není určené k tomu aby si v něm zpochybňoval moje rozhodnutí, zakončený :fool: To asi nebylo moc přátelský!
2. Už jednou jsi se tu navážel bezdůvodně do hráče (nebudu jmenovat, příspěvek tu pořád je) a dostal jsem slib že už na web přispívat nebudeš. Proto si doposud přispíval jen 99%

Teď k tvému dalšímu příspěvku.

"Stačí napsat do popisu newbie welcome apod, spousta serverů takových funguje tak proč ne.Jenže ty tam máš PvPvE."

Ikdyž nemusím rád ti to vysvětlím PvPvE Víš co tohle znamená a proč je to napsaný tak jak je? Je to protože do názvu serveru se vejde jen určitý počet znaků. Takže i tim P si ušetřím místo v názvu. Proto tam není PvP/PvE a proto tam není jak ty píšeš třeba "Stačí napsat do popisu newbie welcome apod." Pro mě jsou důležitý mít tam to co tam je ted a v takovým formátu.

Nechápu, když jsi tu už hrál a bylo to stejně nastavené jako je to ted. Že ses tedy vrátil a snažíš se to zase změnit a ne jen ty.

Budu se opakovat, na PvE je tu vyhrazený prostor a na PvP taky. Nic měnit nehodlám.
To je můj úhel pohledu a podle tohohle úhlu to jelo 4 měsíce a pojede dál.. ;)

Nakonec tě žádám, když budeš mít jakýkoliv úhel a zase se neudržíš. Napiš mi to do SZ. ;)

Nemá cenu dál polemizovat. Pokud ano tak si můžem jít psát na FB :-)
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Kazar

Příspěvek#20 » 11 bře 2016 17:47

Ja mám pocit že fórum je tu na to aby sa sem ľudia vyjadrovali a písali sem svoje názory a nie niekomu do SZ/PM.

To že sa sem nevyjadrujeme a neprispievame často je len preto aby tu neboli takéto konflikty. Čo sa pajky obul do jedného hráča(ten príspevok tu stále je) podpichol ho zo srandy kde sa nakoniec aj ospravedlnil, takže neni treba to otvárať.

My sme nikdy nespochybňovali adminove rozhodnutie. Či to bol Rus, Američan alebo Čech, nikdy !

Do názvu serveru by si zmestilo niečo podobné ako písal pajky. Videli sme aj dlhšie názvy ako si mal ty takže by sa to dalo prepracovať keby chceš.

Sám dobre vieš že prečo sme sa vrátili, a je to aj na fóre. Ide nám o to o čo ide aj vám len ako už bolo povedané z iného uhla pohľadu.

Zákaz bojovať v claime mimo JH je také pravidlo ktoré ti robí zo serveru PVE a PvP obmedzuje na dva dni v týždni. Nám to je momentálne jedno pretože sme tu pre to aby sme si oddýchli a nie wipeli server ako naposledy.

Zpět na “Archiv”