Tak prvotně zdůvodním mojí reakci na tvůj příspěvek.
"Vrcholem všeho byl zákaz útočení v cizím claimu-krátce vysvětlím.
Místo toho aby se lidi naučili chodit ozbrojeni, schovávali koně, pískali preventivně jestli na ně nejde útok, celkově dávali pozor okolo sebe apod věci nutné k přežití na mmo, tak...No zkrátka hodně štěstí.
"
1. Tohle téma není určené k tomu aby si v něm zpochybňoval moje rozhodnutí, zakončený
To asi nebylo moc přátelský!
2. Už jednou jsi se tu navážel bezdůvodně do hráče (nebudu jmenovat, příspěvek tu pořád je) a dostal jsem slib že už na web přispívat nebudeš. Proto si doposud přispíval jen 99%
Teď k tvému dalšímu příspěvku.
"Stačí napsat do popisu newbie welcome apod, spousta serverů takových funguje tak proč ne.Jenže ty tam máš PvPvE."
Ikdyž nemusím rád ti to vysvětlím PvPvE Víš co tohle znamená a proč je to napsaný tak jak je? Je to protože do názvu serveru se vejde jen určitý počet znaků. Takže i tim P si ušetřím místo v názvu. Proto tam není PvP/PvE a proto tam není jak ty píšeš třeba "Stačí napsat do popisu newbie welcome apod." Pro mě jsou důležitý mít tam to co tam je ted a v takovým formátu.
Nechápu, když jsi tu už hrál a bylo to stejně nastavené jako je to ted. Že ses tedy vrátil a snažíš se to zase změnit a ne jen ty.
Budu se opakovat, na PvE je tu vyhrazený prostor a na PvP taky. Nic měnit nehodlám.
To je můj úhel pohledu a podle tohohle úhlu to jelo 4 měsíce a pojede dál..
Nakonec tě žádám, když budeš mít jakýkoliv úhel a zase se neudržíš. Napiš mi to do SZ.
Nemá cenu dál polemizovat. Pokud ano tak si můžem jít psát na FB