report na hráče Clamirien + Rosiq z cechu Morhen

Hlášení aktivit v rozporu s pravidly serveru včetně screenshotu.
geralt of rivia

report na hráče Clamirien + Rosiq z cechu Morhen

Příspěvek#1 » 01 bře 2016 17:27

Dobrý den,
hráč Rosiq byl vulgární a to opakovaně a začal rozebírat, co se stalo včera v LIF a zároveň se prokecl, když napsal: " nemáš jezdit metr vedle hranic... nikdo by tě nenapadl...". Psal mi tohle vše, když jsem mu napsal za účelem, jak jsme se někdy domluvili, že zahrajeme hru Rust někdy a že mám dát vědět kdy.
A tohle chování mě vedlo k podání reportu na něho a jeho společníka Clamiriena zároveň. Lze dohledat kdy na screenech přiložených na stránce http://imgur.com/a/TaIQS.
Dále hráč Clamirien se dopustil napadnutí 26.2 kolem 21:44 prakem dle screenu, bránil jsem se (mimo claim) a zabit byl mimo claim dle screenu, dále jsem 29.2 poprvé napadnul v souladu s pravidly serveru Clamiriena poprvé v jeho claime během mého sekání mečem se odlogl, tedy odlogl v combate.

VŠE NA SCREENECH --> http://imgur.com/a/TaIQS .

Jen posílám report, aby bylo viděno i po tom co jsem se dozvěděl od nějakých lidí, jak mě pomlouvají někdo z těhlech, tak jsem si dal tu práci s vypracování reportu a dání screenu na imgur.

Omlouám se Hači předem za příspěvek.
S pozdravem
Geralt.

Kejtik

Re: report na hráče Clamirien + Rosiq z cechu Morhen

Příspěvek#2 » 01 bře 2016 19:16

Geralte, nezlob se na mě, ale tento report je o ničem. Toto vlákno je na webu hry LiF. Sem patří porušení pravidel ve hře. Pokud ti někdo nadává v soukromých zprávách na stemu, tak je to smutné, ale s hrou to nemá absolutně nic společného a ani nečekám, že ti na to admin bude odpovídat, proto píšu já.
Prosím, příště piš pouze reporty týkající se hry.
Děkuji.
Kejtík

geralt of rivia

Příspěvek#3 » 01 bře 2016 19:39

Jsou tam věci týkající se hry... či přímo serveru....
Oni špinili moje jméno a furt nepřestali a nadávají apod. i veřejně na foru zde...
A nějaký věci i vyvracují jejich předešlé reporty apod...
Je tam vše...

Salomon
Public Relations

Příspěvek#4 » 01 bře 2016 20:21

Já říkám srovnat se zemí obě guildy a bude klid :D. Ne vážně, už mě tady tyhle žabomyší války celkem unavují. Navíc když ani jedna strana nedokáže pobrat aspoň tolik rozumu, aby se dospělo k nějakýmu kompromisu. Jestli si potřebujete neustále měřit pohlavní orgány (slušně řečeno), tak do toho nezapojujte ostatní na serveru. Nevím, co jste si udělali tak příšerného, že jste všichni tak ukřivdění a přitom jsem začínali ve stejné guildě. Toť můj názor, chováte se jako děti, kterým někdo ukradl hračku.
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

geralt of rivia

Příspěvek#5 » 01 bře 2016 22:08

Já se chovám čestně.. na čem se dohodnu, to platí... Pravidla ctím...
nabiram nováčky a zaučuji nováčky základům a mají tu volnost stavět co chtěj apod....
Nezapojuji nikoho narozdíl od nich... Clamirien začal cpát nesmyslné reporty na forum, kde i v nich se dopouštěl znovu a znovu porušování pravidel zejména těch o slušném chování a pomlouval u nakych cechu lidi na serveru...

Hači
Admin

Příspěvek#6 » 02 bře 2016 06:52

Zdarec Geralde,

nevím přesně co sleduješ tvíma reportama. 80% z toho je neprůkazné a zbytečné, pokud si tě někdo blokuje na Steamu, není to dobré ale já s tím nic neudělám. Zkus napsat na podporu Steamu, že si tě blokují neprávem.

Žádám tě dávej sem pouze stručné průkazné reporty, nejsem herní detektiv abych byl v GM modu nad Váma ve hře a hlídal každý pohyb a písmenko v globálu.

Dne 29 úno 2016 18:30 jsem Vás všechny měl na TS a padla nějaká dohoda o neútočení, když se tu musíte hašteřit a nedokážete se rozumně dohodnout. Takže nevím co dělá ve tvém včerejším reportu datum 26.2 kolem 21:44. Mám tedy rozumět tvému reportu jako nesouhlas s odsouhlasenou dohodou?

Nezapomeň, že ty lidé na které dáváš reporty se za tebe přimluvily když jsi dostal BAN.

S pozdravem
TerraSancta
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

geralt of rivia

Příspěvek#7 » 02 bře 2016 08:39

Ano do 7.3 či 10.3 je psáno, že je zákaz mimo jh se napadat...
Souhlasil jsem a souhlasím stále.
Tvé slovo respektuji.

Neuroxerus

Příspěvek#8 » 02 bře 2016 11:52

Zdravím,

pokud jsem naši dohodu pochopil správně, tak má guilda a Geraltova guilda se mají absolutně ignorovat. Jediná vyjímka jsou JH, kdy tato vzájemná ignorace může být "narušena". Takže pokud se nepletu, Rivie (nebo Geraltova guilda) má nekonečně dlouhou ochranu od Kaer Morhen a naopak.

Neuro z Creydenu.

Salomon
Public Relations

Příspěvek#9 » 02 bře 2016 12:34

Nekonečně dlouhou ochranu od Kaer Morhen? Pokud se nepletu, tak admin řešil spor mezi Kingsburry a Rivií. Na ten se vztahuje ten zákaz boje mimo JH až do 10.3. (viz: viewtopic.php?f=3&t=95). O Kaer Morhen nepadlo ani slovo pokud vím, ale můžu se mýlit. Nicméně to nic nemění na tom, že tyhle dohady jsou opět zbytečné jako v případě Kingsburry. To se vážně nemůžete domluvit jako dospělí lidé?

Na závěr mi dovolte takové malé zamyšlení... víceméně všechny neshody za poslední dobu mají jeden společný jmenovatel - Geralta/Rivii. Nejprve to byl problém s pravidlama (ban - přimluvení guildy - unban), poté útok na Moonhill (ztráta ochrany - dobrá vůle Moonhill - obnovení ochrany), pak spor Kingsburry-Rivia (nutný zásah admina), ted zase spor Kaer Morhen-Rivia (bůhví, jak dopadne toto). Je to jen na zamyšlení pro určité zúčastněné jedince, zdali má cenu se tu v diskusích ozývat nebo si raději v tichosti užívat hraní...
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

Neuroxerus

Příspěvek#10 » 02 bře 2016 13:04

Náš spor se neřešil prostřednictvím fóra, ale společnou diskuzí s Hačim (za přítomnosti Geralta, mě a Malise, Rosiqa a Clamiriena) na Team Speaku, proto Ti to možná uniklo. Mě osobně tento spor unavuje, proto budu apelovat na kluky z Kaer Morhen, aby Rivii a Geralta co nejméně řešili (nejsem si vědom, že bychom se od pondělní dohody nějak vzájemně prudili) a podávali případné reporty opravdu jen v krajní nutnosti. Nerad bych, aby toto fórum bylo naším sporem zaspamované.

S pozdravem,
Neuro z Creydenu.

Zpět na “Reporty”