odchod z TerraSancty

Prostor pro nějaký ten off topic v rámci pravidel.
Sainse

Re: odchod z TerraSancty

Příspěvek#11 » 06 bře 2016 14:23

Pavle si v poho tejpek a všechno ale mám tu pár věcí, s kterýma se musíš smířit :

Za a) nevidíš si do huby. Pro upřesnění, vyhozen z klanu jsem byl protože jsem zabíjel hráče mimo JH , bylo to podle tebe nepřípustné... Nedávno si udělal ty to samé hráčům BIA
b) Jen hodně malou část serveru zajímá to jestli odejdeš nebo ne, je tu X lidí, a stále přichází/odchází, tudíž považuju tenhle topic jako zbytečnej a zbytečný rejpnutí do BIA

Nemyslím si, že plno hráčů znejistilo, spíš je to přimělo plánovat obranu a pracovat. Kluci z BIA jsou v tomto ohledu daleko před tebou a neřikám to, protože s nimi hraju. Ale proto, že když tebe někdo zabil tak to byl kokot, debil, atak. Tys na ně najel, a když jsem se zeptal kluků jestli nechtěj s něčím pomoc, tak se smáli a řekli "Je to hra, a tohle k tomu patří" . A šli dál, nic víc neřešili, žádný to že maj ochranu, to že nemaj zbraně a skilly a přesto si je zabil. Nebrečli zkrátka.

Což mě přívádí k další věci, že pokud hodláš jen stavět, běž na PvE, a jestli nechceš a chceš hrát na PvP serveru, tak se ale smiř stím, že tě někdo, někdy sekne :drinks:

"Remember, Life is Feudal"

ruda

Příspěvek#12 » 06 bře 2016 15:50

K bodu A) ja mel v planu jen jeden utok na clena bia a to dneska nic vic ale na rozdil od tebe jsem to udelal jednou ale ty porad neco bylo z tvoji strany

Když me nekdo zabil pri JH coz bylo vcera jsem nic nerikal a hned s eoblekal do dalsi zbroje takze si to prvni oveř :-) dneska jsem najel na BIA a ochranu nemaji když jsou u geralta v guilde podle vcerejska

postavil jsem dost je cas na PVP proti tomu nic nemam
Pavel templař

Sainse

Příspěvek#13 » 06 bře 2016 17:24

Když proti tomu máš problém (najíždění na hráče) tak to nemáš dělat vůbec. Kážeš vodu, piješ víno

ruda

Příspěvek#14 » 06 bře 2016 22:27

ja jen delal co oni ja byl z kone jak jste najizdely :-)
Pavel templař

Zpět na “Volná diskuze”