Pavle si v poho tejpek a všechno ale mám tu pár věcí, s kterýma se musíš smířit :
Za a) nevidíš si do huby. Pro upřesnění, vyhozen z klanu jsem byl protože jsem zabíjel hráče mimo JH , bylo to podle tebe nepřípustné... Nedávno si udělal ty to samé hráčům BIA
b) Jen hodně malou část serveru zajímá to jestli odejdeš nebo ne, je tu X lidí, a stále přichází/odchází, tudíž považuju tenhle topic jako zbytečnej a zbytečný rejpnutí do BIA
Nemyslím si, že plno hráčů znejistilo, spíš je to přimělo plánovat obranu a pracovat. Kluci z BIA jsou v tomto ohledu daleko před tebou a neřikám to, protože s nimi hraju. Ale proto, že když tebe někdo zabil tak to byl kokot, debil, atak. Tys na ně najel, a když jsem se zeptal kluků jestli nechtěj s něčím pomoc, tak se smáli a řekli "Je to hra, a tohle k tomu patří" . A šli dál, nic víc neřešili, žádný to že maj ochranu, to že nemaj zbraně a skilly a přesto si je zabil. Nebrečli zkrátka.
Což mě přívádí k další věci, že pokud hodláš jen stavět, běž na PvE, a jestli nechceš a chceš hrát na PvP serveru, tak se ale smiř stím, že tě někdo, někdy sekne
"Remember, Life is Feudal"