Poison

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Keyzio

Poison

Příspěvek#1 » 05 čer 2016 01:14

Haci, prosím Tě. Během soboty, kdyz jsem hral skoro cely den a jen jen jsem flattoval a kopal v dole, jsem v prubehu dostaval poison. Nejmene 5x nebo 6x za ten den jsem nahodne pri kopani dostal jed a schodilo mi to HardHP cca o polovinu. dnes v jednu rano jsem to radeji vypnul, protoze jsem ho dostal relativne rychle za sebou a zbylo mi 4 HardHP. Je to normalní, že při flattovani dostanes poison ?

Potky
Admin

Re: Poison

Příspěvek#2 » 05 čer 2016 08:59

Ahoj,
podlě mě to jsou mikro eventy implementovaný ve hře. Vždy se ti zobrazí průvodní text oznamující událost a pozitivní nebo negativní účinek. ;)
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

Keyzio

Příspěvek#3 » 05 čer 2016 09:25

Jediný nápis byl ten v pravém horním rohu, kde byla fotka lesa a pod ni nejaký text.

Potky
Admin

Příspěvek#4 » 05 čer 2016 09:29

Keyzio píše:Jediný nápis byl ten v pravém horním rohu, kde byla fotka lesa a pod ni nejaký text.

To je přesně ono. :)

Obrázek

Keyzio

Příspěvek#5 » 05 čer 2016 10:17

Potky
Admin

Příspěvek#6 » 05 čer 2016 11:47

Keyzio píše:tady jsem vyfotil obdobný http://keyzio.rajce.idnes.cz/docasne/#lif.jpg

:good:

Obrázek

ARV

Příspěvek#7 » 05 čer 2016 22:27

tvl,TO SE DĚJE KAŽDÝMU....:) lol tO JE SOUČÁST HRY!!!!!!!!!!!

Keyzio

Příspěvek#8 » 06 čer 2016 00:22

nejen to, dnes jsem dostal i ranu do hlavy na hodinu (wounded)

Ozem Buchovic

Příspěvek#9 » 06 čer 2016 12:52

Keby si si láskavo čítal čo ti píše hra, tak by si vedel, že ťa pri kopani uhryzol had... Pravdepodobnosť uhryznutia sa zvyšuje ak kopeš lesnú pôdu a nemáš obuv (a je naviac leto, aj keď hryzú aj v zime)... V závislosti na tvojich vlastnostiach sa môže stať, že had ťa neuhryzne (dokážeš mu uskočiť) - aj to je uvedené v texte.

V texte ktorý si vložil sa zas píše o tom, že máš natiahnuté unavené ramená a máš chuť všetko zahodiť. Ale nie si zvyknuý zanechať prácu v polovici, takže pokračuješ v práci.

Ten úder do hlavy je tiež vysvetleny´v texte... Spravidla je tam napísnaé neičo o tom, že si zakopol do niečoho tvrdého a krompáč / lopata sa odrazila a zranila ťa... Často sa stáva že si pritom zlomíš nohu, alebo ruku....

Ak si podľa vlastností nemotorné nemehlo a naviac s minimálym šťastím, tak sa s nehodami stretneš častejšie....
Maska Divna

Zpět na “Archiv”