Tauron píše:Přeji pěkný den,
doufal jsem v trochu jinou zprávu, co se dá dělat.
Na vzdory tomu, díky za vše co pro hru děláš.
Dají se přenést původní data a pokračovat dál?
Provozovat server s problémem a doufat v zázrak ... co když se stane opak a začne to padat po 5 min?
Byl by to už druhý hrad co by lehnul popelem, spousta času a očekávání v nenávratnu.
Představa že zase budu plnit věž kamenem a v zápětí ji bourat, abych očima tlačil skill a přitom
nevěděl jestli hra poběží pár měsíců, nebo jen týden, není zrovna příjemná.
Začínat po třetí za předchozích podmínek je už velká ztráta času.
Hra se mění s každým patchem, co tedy nastavit rychlost skilování a teraformingu trvale na vyšší hodnoty?
Bonus 4 dnů, kdy nemáš čas lognout, moc nepomůže.
Ahoj..
Dají se přenést původní data a pokračovat dál?Jak to myslíš přenést data? Chápu to tak jako přenést data na jiný server.
Tabulky v db jsou provázané jedna na druhou a navíc ještě na ty procedury, nejde to prostě jen tak vymazat a přepsat něčím jiným, nedovolí to. Musel bysch celou db i s procedurama dumpnout, ručně vše v tom dumpu přepsat na db údaje toho druhého serveru, komplet vymazat vše z db nového serveru a pak to tam nahrát.
A po tomhle zákroku si přesto nejsem jistej jestli se to podaří, navíc je velká pravděpodobnost že si ten bug natáhnu do čistýho serveru. Takže tuhle možnost jsem zavrhnul.
Provozovat server s problémem a doufat v zázrak ... co když se stane opak a začne to padat po 5 min?Nemyslím si že má cenu řešit co když...., řeším přítomnost a to co je ted problémem serveru a hráčů. Řeknu ti to takle. Mohl bych se zachovat tak jako lidi na jiných serverech, přijde problém udělají wipe. Ale tady jsem vždycky všechno řešil s hráčema, protože ten server je hlavně pro lidi co mají zájem zahrát si na terra a uvědomuju si jaký to je trávit čas v niveč a proto jsem nabídl prozatimní řešení.
Všechno je jen o domluvě. V pořádku chápu vaše rozhodnutí a akceptujuho, budu dál kontrolovat server a ručně vám ho nahazovat, dokud nenajdu řešení.
Hra se mění s každým patchem, co tedy nastavit rychlost skilování a teraformingu trvale na vyšší hodnoty?Není to špatný návrh ale už tu tohle nastavení jednou bylo. Hráči ani né po měsíci neměli na serveru co dělat a chtěli wipe. Nastavení co navrhuješ je spíš zaměřené pro PvP servery.