Sains vs Kejtik

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Kejtik

Re: Sains vs Kejtik

Příspěvek#11 » 14 bře 2016 17:52

Přečti si, co jsem psal já : není mi známo, že by Pavel vyjednal ochranu za to, že dostane barbarosa ochranu.
Vzhledem k tomu, že jsme měly oba při souboji připravené kladiva, tak je to asi bezpředmětné že?
A to že ses neustále spavnoval, tak pokud by jsi nechtěl, tak těch posledních 5 minut JH jsi opravdu nemusel, jinak o stálém zabíjení hráčů a reskillování se asi nemusíme dohadovat, že ne. A o honění ega asi taky ne. Jednou jedinkrát jsme se zachovaly jako ty, a najednou je to to nejhorší.
Jinak prdík seš sám. Pouze jsem změnil názor na klan bia a odůvodnil jsem ho tak, jak to mělo být.
A pokud se chceš dál řídit pořekadlem : Tonoucí se stébla chytá - tak pokračuj...nebo si klidně můžem pokecat na TS, to psaní mě už moc neba, prde :-)

Sainse

Příspěvek#12 » 14 bře 2016 18:02

Kejtíku nauč se prosimtě číst. Nikdo nenapsal že jsi prdík, ale že o tom prdík víš.

Já resskilloval ještě na drungoru když jsem začínal hrát. Nikoli kvůli egu, ale protože to byli lidi co mi to zničili Mikovi prázdnej hrad, respekt, wolissové a snowhearti. Takže tak :) ... A já byl u toho na TS když jste sami řikali že jim tu ochranu dáte za ten hrad

Kejtik

Příspěvek#13 » 14 bře 2016 18:06

Já ne, když jsem se připojil, kluci řekli že máme hrad, že šel Pavel k Barbarosa a jak ty píšeš, takže tak :drinks:

Sainse

Příspěvek#14 » 14 bře 2016 18:10

Ale já u toho byl :) A vím jak to bylo, tak jak jsem to napsal, takže přestan zakecávat

Kejtik

Příspěvek#15 » 14 bře 2016 18:12

Seš jak rádio, já jsem psal, že o tom nevím, né že to tak neni. Nemůžu popřít ani vyvrátit neco, u čeho jsem nebyl :bad:

Zpět na “Archiv”