Klan

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Nordic

Klan

Příspěvek#1 » 08 bře 2016 12:31

Ahoj jsem tu novy. Je mi 16 let a hraju poprve, ale videl jsem to u kamose co mi ukazoval par zakladu hraje na aglickym serveru a rikal at se k nekomu pridam. Nehleda nekdo noveho hrace ? Moc rad bych farmaril nejlip :)
"A když ostrov TerraSancta uzře nákaza blahobytu a bezpečí, uděřím já, jakož to ďáblova pěst"

Neuroxerus

Re: Klan

Příspěvek#2 » 08 bře 2016 12:58

Ahoj,

mi určitě hledáme nové hráče. Jsme v guildě 4, žel, dva z toho jsou farmáři, takže by záleželo na domluvě s nimi. Určitě se nám ale hodí někdo, kdo v případě nutnosti pomůže s obranou hradiště. Co se týče nějakého našeho morálního kodexu, nechceme být agresoři a zloději, zakládáme si na poctivosti a férovosti. Rádi Ti pomůžeme se začátky. Hledáme hlavně hráče, kteří s námi utvoří dobrou partu a lze se na ně spolehnout.

S pozdravem,
Neuro z Creydenu, Kaer Morhen.

Nordic

Příspěvek#3 » 08 bře 2016 13:00

Ahoj moc dik. Ja bych rad delal hlavne to farmareni :/ boj mi ani moc nesel, ale z luku me to taky bavilo :)
"A když ostrov TerraSancta uzře nákaza blahobytu a bezpečí, uděřím já, jakož to ďáblova pěst"

Neuroxerus

Příspěvek#4 » 08 bře 2016 13:04

Dobrá, otázku ohledně farmaření prodiskutuji s ostatními členy. Sem třeba přibudou nějaké další nabídky, tak si budeš moci vybrat sám, kdo se Ti bude líbit nejvíc.

Nordic

Příspěvek#5 » 08 bře 2016 13:05

Jo, uz jsem psal dolu templarum :) Ale moc dekuju a treba to vide

Zpět na “Archiv”