odchod z TerraSancty

Prostor pro nějaký ten off topic v rámci pravidel.
ruda

odchod z TerraSancty

Příspěvek#1 » 06 bře 2016 10:22

Zdar Hrači terrasancty a hlavně Templáři po příchodu BIA z5 na server uvazuji nad odchodem ze serveru i když s bolesti nad touto myšlenkou ze chci odejit přeberte si to jak chcete sklamu templáře a barbarossy mim odchodem ktery muže i nemusí přijit

S pozdravem Velitel Templařu
Pavel templař

Potky
Admin

Re: odchod z TerraSancty

Příspěvek#2 » 06 bře 2016 10:35

ruda píše:Zdar Hrači terrasancty a hlavně Templáři po příchodu BIA z5 na server uvazuji nad odchodem ze serveru i když s bolesti nad touto myšlenkou ze chci odejit přeberte si to jak chcete sklamu templáře a barbarossy mim odchodem ktery muže i nemusí přijit

S pozdravem Velitel Templařu

Vskutku hluboká myšlenka Pavlíku. Tohle je přesně to, co mi vadí na CZ/SK komunitě! Nedokážete se vyjádřit k problému, ale jen se nas*at a odejít. Tohle je jednání? Komunikace totálně zamrzlá nejen na úrovni guildy. Jestli se ti to tu nelíbí a hlavně k tomu nemáš víc co říct, tak sbohem.

Můj upřímný názor, nikoli TerraSancta.cz.
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

ruda

Příspěvek#3 » 06 bře 2016 10:38

tady jde oto co provadely BIA a nechci to znovu zazit jak tu nebyla ta po....na BIA byl klid
Pavel templař

Potky
Admin

Příspěvek#4 » 06 bře 2016 10:50

Tohle samozřejmě beru. Jde o to, jak se nastaví pravidla a každý názor má pro nás velkou cenu. Musíme brát v potaz oznámení a dohodu, kterou má Hači a BIA. Prostor k diskuzi je tu vždycky. Musíme se ovšem bavit konkrétně. Díky.

Obrázek

ruda

Příspěvek#5 » 06 bře 2016 10:52

stacilo vcera pri JH kdyz kejtik nebo nekdo rikal nezabijet BIA a pritom pak zautocily pri utoku takze tohle nas nasralo aspon me
Pavel templař

Salomon
Public Relations

Příspěvek#6 » 06 bře 2016 11:03

Podle mě je to zbytečně unáhlený závěr. Proč na přítomnost BIA reagovat odchodem? Lepší by bylo reagovat bojem (ve hře). To, že jste se je rozhodli nezabít byla vaše dobrá vůle, která se vám vymstila, což je poučení do budoucna a při dalším JH budete aspon vědět, že na BIA nemáte brát ohledy a můžete si je klidně zabít (o tom to JH přece je). Řešme tyhle averze vůči sobě s nadhledem. :)

Salomon
PR oddělení ( :D )
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

Potky
Admin

Příspěvek#7 » 06 bře 2016 11:05

Neznám detaily a bylo by super, pokud to zde můžeš rozvést, případně SZ. Vše se dá vyřešit, ale pouze s klidnou hlavou. Více se k tomu teď vyjadřovat nebudu. Dáme prostor ostatním a zasvěceným. ;)

Obrázek

Hači
Admin

Příspěvek#8 » 06 bře 2016 11:08

Co ti na to mám říct Pavle.

BIA je na serveru a vadí ti. I kdyby BIA odešla najde se zas někdo jiný co bude vadit..
Nevím a nechápu co ti přesně BIA udělala, tak moc vážného že vážíš taková slova. Jak jsem tu už jednou zmiňoval jdeme dopředu a nevracíme se do minulosti, to se nikam ta komunita neposune!

Nezapomeň ale že tohle je hra FEUDÁLNÍ, u nás na serveru ještě hodně mírná!

Nicméně pokud to tak cítíš nedá se nic dělat, ..

Jak já říkám "Nenuceně Pavle a v klidu"
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

ruda

Příspěvek#9 » 06 bře 2016 11:28

vsadim cokoliv nato ze BIa co delala vystrnadi hrace znovu at se to nekomu libi nebo ne ja davam ne BIA
Pavel templař

ruda

Příspěvek#10 » 06 bře 2016 11:29

plno hracu znejistilo prichodem BIA
Pavel templař

Zpět na “Volná diskuze”