Hodina osudu (Judgement Hour)

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.

Hlasování: Hodina osudu (Judgement Hour)

v neděli od 18:30 do 21:00
7
26%
v sobotu od 18:30 do 21:00
3
11%
v pátek od 18:30 do 21:00
1
4%
v pátek a v sobotu od 18:30 do 21:00
2
7%
v sobotu a v neděli od 18:30 do 21:00
5
19%
Zapínat po dohodě i v týdnu (např. válka guilda vs druhá)
9
33%
Celkem hlasů: 27

Potky
Admin

Re: Hodina osudu (Judgement Hour)

Příspěvek#11 » 26 úno 2016 09:28

Uvidíme, co nám přinesou první JHčka. Třeba objevíme zdatné bojovníky a nebo pády guild bez schopnosti se znovu postavit. Začnou se vytvářet mocné aliance a spojenectví zaručující ochranu a spolupráci. Jsem zvědavý a přeji pevné nervy! :twisted:

P.S.: Hlavně bez urážek a užijte si to. Vše je o komunikaci. ;)
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

Kejtik

Příspěvek#12 » 26 úno 2016 09:54

ToSu - až budeš stavět desátý město, strávíš 300-400hodin jen flatováním, dalších x desítek hodin skillováním, staráním se o pole a zvířata tak sám poznáš, že každá vteřinka, kdy tohle všechno nemusíš dělat a můžeš se jít s někým poprat, je vysvobozením.
Ale na to přijdeš časem :-)

ruda

Příspěvek#13 » 26 úno 2016 10:58

ja ne bo furt robim
Pavel templař

geralt of rivia

Příspěvek#14 » 29 úno 2016 04:31

ToSuCZ píše:Tak pocit nudy rozhodně nemám:D spíš takový silný pocit nestíhání stavění a shánění věcí na stavění, obchodování a tak. Aby to ten Kejtík nehrál jen kvůli PvP ;) To pak asi je docela nuda no :P

Soulhasím, ale kejtikovi se nedivím :D ... PVP je velice zábavné, ale neudělalo by mu radost třeba pořádání nějakých eventu pvp? ... Vybudovat třeba arénu a tam pak s nějakými pravidly by bojovali proti sobě lidi, co by si chtěli zasoutěžit... ? Kejtik by pak měl touhu po krvi uhašenou :D ... Měl by hned o zábavu postaráno už jen samotným budováním arény :D a vymýšlením eventu.... :D a nebo naopak soubojů :)

Kejtik

Příspěvek#15 » 29 úno 2016 09:41

Má touha po krvi nebude uhašena nikdy :-)

Pajkazed

Příspěvek#16 » 01 bře 2016 18:30

A bojuješ s admin statama furt nebo už normálně Kejtíku? :roll:

Kejtik

Příspěvek#17 » 01 bře 2016 19:09

Jak bych asi mohl mít admin staty? Pročti si nejprve web a pak piš.

Hači
Admin

Příspěvek#18 » 01 bře 2016 19:10

Zdarec,

nevím jak tahle otázka souvisí s hlasováním JH ale budiž.

Jelikož Kejtík nemá přístup do databáze a nezná heslo GM, tak rozhodně nemůže mít nahozené staty, stejně jako ty.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Pajkazed

Příspěvek#19 » 02 bře 2016 00:31

Pardon, omlouvám se za spam Hači.To mi jen vypadla narážka na situaci která se stala před hradem Bia před wipem, kdy Kejtik vyhrožoval před celým serverem na globalu jak natrhne zadní část těla kterémukoliv bia hráči a že si pro nás jde at vylezem z hradu apod.Jeho nevědomost mu bohužel zatemnila fakt, že nabouchané gm staty může zjistit kde kdo.
Pak mi to prostě nedá a občas mi něco uletí, když vidím jak rádoby pvp hráč mluví o krvi a boji, když je schopen takové ubohosti.Být na jeho místě, už se v cz/sk komunitě neukážu, bych se hanbou propadl...A otázku Jak bych mohl mít gm staty si Kejtiku nech pro někoho jiného.Netvrdím že máš nyní gm staty a přístup do databáze( to by Hači podle mě nedovolil a pevně v to doufám), tvrdím že si lhář a to viděli všichni přítomní.Já nezapomínám.Nálepku sis dal na čelo sám.
S pozdravem
Pajkazed BIA

ruda

Příspěvek#20 » 02 bře 2016 00:43

co bylo bylo tak prosim nevracej cas kazdy udela chybu tak se prosim uklidnime a uzavreme temnou knihu kejtika dekuji
Pavel templař

Zpět na “Archiv”