Anketa WIPE

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Sainse Versus

Anketa WIPE

Příspěvek#1 » 22 lis 2016 21:54

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jestli by mohl Hači/Potky, podat Anketu na WIPE.

Předem řikám, nechci z toho mít užitek, nedělám to abych něco pokazil, někomu zrušil hrad. Sám jsem si postavil svůj s Legionem,Čechym,Srnkou atak dále.

Jenže všichni víte dve věci:
1.. Všichni už máte hrad a více méně jen shromaždujete suroviny a děláte blbosti (Monument 4) atak... Monument 4 je blbost ? Ano je, je to prvek na MMO, takové území co má monument 4 žádná guildy ze serveru stejně nevyužije aktivně. To chce aspoň 30 hráčů min.

2.. Když už všechno máte, tak jedinné povzbuzení a odprostění od stereotypu je JH a fight. Nicméně díky tomu, že server běží dlouho a kvalitně (poklona adminům) , je server dost zahlcený. Guild se tu vystřídalo mnoho, mnoho budov bylo uděláno. A když projedete ostrov tak je vyflattovaný obrovský kus země na každým kroku. Jedinné co zbylo po opuštěných claimech je halda stromů, která laguje server ještě více.
Proto o JH nemůžete pomalu hitnou koně aniž byste se neteleportovali.

Vemte v úvahu toto všechno než se rozmyslíte jestli ANO/NE, ostatně volba je na každým

Tak zatím

Pokemon

Re: Anketa WIPE

Příspěvek#2 » 22 lis 2016 22:28

pekne napsano :) sainsi a uvidime jak anketa dopadne ;) sam este premyslam :)

Simi

Příspěvek#3 » 23 lis 2016 18:34

14 dni jsem ukopaval spicku skaly a pak fletoval na hrad a kdyz uz to mam po 14 dnech od prvniho napojeni tak wipe. Super.Jedine kdyz mi tu skalu usekne Haci, podruhy to nedelam.
Naposledy upravil(a) Simi dne 23 lis 2016 21:56, celkem upraveno 1 x.

Sainse Versus

Příspěvek#4 » 23 lis 2016 19:17

Simi píše:4 dni jsem ukopaval spicku skaly a pak fletoval na hrad a kdyz uz to mam po 14 dnech od prvniho napojeni tak wipe. Super.Jedine kdyz mi tu skalu usekne Haci, podruhy to nedelam.

Tak zaprvý nebude WIPE, je to návrh na ANKETU na wipe...

Za druhý, jestli máš přístup, že si něco dělal a najednou se ti to smaže, a jestli ti to Admin nedá tak nebudeš hrát. Tak můžeš jít na písek s bábovkou, myslím, že by ti to pak šlo lépe ;)

Simi

Příspěvek#5 » 23 lis 2016 21:03

Dekuji za tvuj vzacny komentar :clapping:

Xerxes

Příspěvek#6 » 23 lis 2016 21:30

Simi píše:4 dni jsem ukopaval spicku skaly a pak fletoval na hrad a kdyz uz to mam po 14 dnech od prvniho napojeni tak wipe. Super.Jedine kdyz mi tu skalu usekne Haci, podruhy to nedelam.

Ahoj...

Proč by to měl kopat Hači a nebo někdo z adminů? A dáš takovou podmínku že musí, jinak hrát nebudeš. Nevím co tě vede k tomu že za to může admin který ti poskytuje server a dávat mu nůž na krk. :-)

Pokud ale máš přesto pocit dávat někomu nůž na krk, dej ho zde https://lifeisfeudal.zendesk.com/hc/en-us To jsou totiž vývojáři hry, kteří optimalizují hru a oni můžou za to že servery při zatížení vydrží max 3 měsíce. Pak tam můžete hrát maximálně PvE a to kdo ví jestli. Vůbec se divím že server ještě jede bez wipe a to proděla ještě přesun DB na jiný server.

Trocha uznání adminům by asi neuškodila, ale to už je na každým na co má žaludek.

Simi

Příspěvek#7 » 23 lis 2016 21:55

Pro ty vsechny chytraky tohle nebylo mysleno jako urazka ale ve srande priste budu pridavat smajliky :D :D :D Abych se vyhnul trapnemu zahlocovani fora uplne zbytecnyma komentarema a nemuseli jste plytvat vas vzacny cas. Nicmene i kdyz s tezkym srdcem wipe by asi ulevil alespon mohu po druhe napravit chyby pri stavbe ktere mi z me nezkusenosti prodlouzili staveni :)

Pokemon

Příspěvek#8 » 24 lis 2016 17:16

Hlavně by s tím chtelo trochu pohnout nez vseci lidi odejdou... :(

Hači
Admin

Příspěvek#9 » 24 lis 2016 17:35

On tam ještě někdo zůstal? ;-)

Nechával jsem tu prostor pro hráče, abych viděl reakce. A hlavně ted jsem neměl moc času abych se dostal na TS a pořešit to i s Potkym.

Co ale tak pozoruju tak asi není co řešit, dneska vytvořím anketu.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Pokemon

Příspěvek#10 » 24 lis 2016 17:38

Vytvor vytvor :good: pak podle toho jak dopadne bych dal treba nejake sezeni na tsku a probrani nastaveni atd... treba by chteli lidi neco zmenit jeden napad ja mam a chtel bych to navrhnout ;) a uvidi co treba jini by meli :)

Zpět na “Archiv”