CYCLE RACE in Vespucci Beach Zdravím všechny ve spolek, zvu vás na nový event který se bude konat tuto Nedeli v 20:00 na pláži Vespucci Beach. Jedná se o závod na kolech na připravené trati bude jenom na vás jaký typ kola si vyberete. Mužete si vzí kolo své a nebo si zapůjčit v nově otevřené posilovně. Závod se pojede tam i na zpátky více méně se jedná o vytrvalostní závod ten kdo vydrží nejdele a dojede první vyhrává.Jednou z důležitých informací je, že se může závodu zůčastit kdokoli chce takže nemůsíte mít koupené kolo stačí pouze registrace která bude probíhat u mě.Všichni kdo se budou chtít registrovat na závod na kolech stačí mi napsat smsku a nebo zavolat na číslo
15234 Kdybych nebyl dostupný na telefonu stačí dojít ke mě na dílnu. Těším se na vás!
___________________________________________________________________________________________________
HLAVNÍ INFORMACE ZÁVODUDatum konání: 2.6 2019 v 20:00
Start: 20:15
Registrace na závod: 1000$
Hlavní organizátor: Rosťa Trpký
PRAVIDLA ZÁVODU- Hlavní pravidlo je nepodvádět tím pádem nevyužívat bugy her
popřípadně nějak jinak obcházet takže požaduji čistý race.
- nutnost dodržovat pravidla RP!
- nevrážet do nikoho, nestřílet nebouchat kdokoliv bude dělat problémy bude tazenutý a odvezen na PD stanici.
- zákaz ohrožení průběh závodu
- zákaz narušovat event
- zákaz zkracovaní tratí!
MAPA TRATĚCENY-
1. Místo:15 000$-
2. Místo:10 000$-
3. Místo:5 000$A pro všechny zůčastněné co nevyhrají tu budeme mít 10% slevu na tuning a nebo opravu u nás v dílně LSCREGISTROVANÍ ÚČASTNICI1) Adam Pes
2) Rado Pes
3) Krivkac Pes
4)Alexandr Velký
5)Hozna Kolja
6)Marek Kadlec
7)Adam Xavier
8)Max Ritch
9)Leo mEo
10)David Mrkvicka
11)Alexandr Velky
Děkuji všem za účast na eventu! a gratuluji vítězům!
VÝSLEDKY ZÁVODŮ
1. Místo - Rado Pes
2. Místo - Honza Kolja
3. Místo - David Mrkvička___________________________________________________________________________________________________
Hlavní sponzor závodu