JH 12.2.2017.. bugy

Hlášení aktivit v rozporu s pravidly serveru včetně screenshotu.
Neutron White Wolves

Re: JH 12.2.2017.. bugy

Příspěvek#21 » 14 úno 2017 20:18

vše se dá vyřešit i regulérně .. a pochybuju, že by to tak kdy fungovalo ... dříve dělali dobíjecí věže nebo žebříky.... a tím pádem klády nejsou ani jedno. Proto bych rád připoměl že jsou zde ještě schody a platformy.... tím pádem je možné se přes flet dostat. ale pokud budete vymýšlet takové pi******, tak tu budete hrát nejspíš sami :D... a pochybuju že si zase necháte rozvrátit server, ale je to vaše věc. Nic mně do toho není.... můj názor je ten že je jiný způsob jak dobýt hrad, ačkoli chápu, že poslední dobivatelé mají malý repertoár, protože ani pravidla neřeší a dělají vše jak je pro ně nejlepší :D... to by potom ta hra ztratila smysl... proč dělat flety když jsou k ničemu? .... a budou se bugovat?

Sainse Versus

Příspěvek#22 » 14 úno 2017 20:24

Neutron White Wolves píše:vše se dá vyřešit i regulérně .. a pochybuju, že by to tak kdy fungovalo ... dříve dělali dobíjecí věže nebo žebříky.... a tím pádem klády nejsou ani jedno. Proto bych rád připoměl že jsou zde ještě schody a platformy.... tím pádem je možné se přes flet dostat. ale pokud budete vymýšlet takové pi******, tak tu budete hrát nejspíš sami :D... a pochybuju že si zase necháte rozvrátit server, ale je to vaše věc. Nic mně do toho není.... můj názor je ten že je jiný způsob jak dobýt hrad, ačkoli chápu, že poslední dobivatelé mají malý repertoár, protože ani pravidla neřeší a dělají vše jak je pro ně nejlepší :D... to by potom ta hra ztratila smysl... proč dělat flety když jsou k ničemu? .... a budou se bugovat?

Ty flety jsou taky "bug" ... Platformy ještě víc levitujou než klády když je dáš na flat. Schody nejsou přenosný a během JH nelze stavět v claimu.

Brain on Leone

Pokemon

Příspěvek#23 » 14 úno 2017 20:24

myslim ze je zcela jedno zda tam polozis platformu nebo kladu. :D stat tam bude zcela uplnme stejne jinak ju tam nedas.

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#24 » 14 úno 2017 20:29

:D je to bug? nebo ne definujte to do pravidel tedy jak chcete stejně nechci pokémona a jeho bandu psů na JH nikdy se sains a spol neuměli chovat a dokazují to pořád dokola chci event pro ty co tu hrají Versus server opustil tak nvm co chtějí na eventu
One of You " All Together " :friends:

Neutron White Wolves

Příspěvek#25 » 14 úno 2017 20:30

Jde vidět, že jste banda vylízaných mozků nic jiného, :D ale fajn je to příroda :D ... podle mě tohle není postup, který je možný a tím to pro mně hasne ať si myslí Hači co chce... stejně více sympatizuje s Váma, ale pokud vím tak jediní kdo na tomhle serveru hraje jsme my a pár dalších lidí :D pokud mu chcete potopit server je na Vás ...

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#26 » 14 úno 2017 20:31

Neutron White Wolves píše:vše se dá vyřešit i regulérně .. a pochybuju, že by to tak kdy fungovalo ... dříve dělali dobíjecí věže nebo žebříky.... a tím pádem klády nejsou ani jedno. Proto bych rád připoměl že jsou zde ještě schody a platformy.... tím pádem je možné se přes flet dostat. ale pokud budete vymýšlet takové pi******, tak tu budete hrát nejspíš sami :D... a pochybuju že si zase necháte rozvrátit server, ale je to vaše věc. Nic mně do toho není.... můj názor je ten že je jiný způsob jak dobýt hrad, ačkoli chápu, že poslední dobivatelé mají malý repertoár, protože ani pravidla neřeší a dělají vše jak je pro ně nejlepší :D... to by potom ta hra ztratila smysl... proč dělat flety když jsou k ničemu? .... a budou se bugovat?

souhlas

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#27 » 14 úno 2017 20:34

A o podmínkách na Eventu se hodláme bavit poze a jedině s Potkym v tomto není hači objektivní a navíc je proti mě předpojatý :(

Hači
Admin

Příspěvek#28 » 14 úno 2017 20:34

Tak se uklidníme Neutrone.. Nevím jak bych mohl rozvrátit 6 lidí na serveru a navíc nerozumím moc tvím závěrům.

Vlákto jsem opět zpřístupnil a čekal až do dnes na tvůj návrh, takže ti za něj děkuji.

Schody jsou dobrá připomínka ale ty zaklepneš a již s nima nehneš takže budeš stát u díry a hlídat. Kládu odneseš a můžeš se věnovat zatloukání palisád např.

Pokud schody pomůžou k odvrácení rozhádání komunity, jak ty tvrdíš. Jsem ke všemu nakloněn. Hlavně at to má patu od začátku do konce.

Jak bys řešil vzniklé V mezi schodama a valem, pokud budou schody pod úrovní valu. Co když se mezi schodama a valem budou hráči bugovat, jak tomu zabránit?

Normálně se bavíme a řešíme problém, tak prosím nebud vztahovačný.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Hači
Admin

Příspěvek#29 » 14 úno 2017 20:36

Memphik píše:A o podmínkách na Eventu se hodláme bavit poze a jedině s Potkym v tomto není hači objektivní a navíc je proti mě předpojatý :(

V pořádku, ty jsi šéf ;-) Já s tím nemám problém :friends:

Edit: Pokud jsem předpojatý, zvaž změnu serveru.

Edit2: Rád bych aby si mi zde napsal důvod tvého poukázání na mou předpojatos. Díky
Naposledy upravil(a) Hači dne 14 úno 2017 20:40, celkem upraveno 2 x.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Neutron White Wolves

Příspěvek#30 » 14 úno 2017 20:37

a mimochodem, když už chcete stavět klády tak je pokládejte tak jak by to bylo reálné .... a té tímto stylem ... tohle je podle mě hovadina. To co jste předvedli, jste dobří PVP hráči, ale tohle Vás hodně v našich očích hodně poklesli... Vím, je Vám to jedno :D

Zpět na “Reporty”