Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
mimochodem ta hrazda jde přenášet a stojí úplné hovno ... (2x měkký špalek 1x mekké prkno 2 hřebíky)
Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
Sainse Versus píše:Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neutron White Wolves píše:Sainse Versus píše:Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobré no
Memphik píše:je to Sainsi poslední post v 6. slidu
Pokemon píše:Tohle snad uz nemyslite vazne neto na dva okruhy bude potreba tak 60 stromu
![]()
to budete treda urcite radi az vam tam, pokaci na to ty jablone
rozhodne to nejde takto skladat v boji kdyz po tobe strileji z hradeb...musite to brat i z druhe strany at jde ten hrad i dobyt za tu dobu a ne jen skladat takto stromy to vam muselo trvat minimalne 45 minut
Neutron White Wolves píše:Pokemon píše:Tohle snad uz nemyslite vazne neto na dva okruhy bude potreba tak 60 stromu
![]()
rozhodne to nejde takto skladat v boji kdyz po tobe strileji z hradeb...musite to brat i z druhe strany at jde ten hrad i dobyt za tu dobu a ne jen skladat takto stromy to vam muselo trvat minimalne 45 minut
měl jsem to hotové do 10 min ani né... a to jsem ještě při tom ušil kuchařské hadry... a mimochodem stromy v našem claimu příště nebudou ... ju?ani klády nic... budete muset hold nosit ...
Neutron White Wolves píše:Neutron White Wolves píše:Pokemon píše:Tohle snad uz nemyslite vazne neto na dva okruhy bude potreba tak 60 stromu
![]()
měl jsem to hotové do 10 min ani né... a to jsem ještě při tom ušil kuchařské hadry... a mimochodem stromy v našem claimu příště nebudou ... ju?ani klády nic... budete muset hold nosit ...
Váš problém když nemáte s čím bugovat (nebo nebugovat)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti