Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
mimochodem ta hrazda jde přenášet a stojí úplné hovno ... (2x měkký špalek 1x mekké prkno 2 hřebíky)
Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
Sainse Versus píše:Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
Neutron White Wolves píše:Sainse Versus píše:Neutron White Wolves píše:No podle mě by to mělo vypadat alespoň nějak takhle když už klády...
dobré no
Memphik píše:je to Sainsi poslední post v 6. slidu
Pokemon píše:Tohle snad uz nemyslite vazne ne to na dva okruhy bude potreba tak 60 stromu to budete treda urcite radi az vam tam, pokaci na to ty jablone rozhodne to nejde takto skladat v boji kdyz po tobe strileji z hradeb...musite to brat i z druhe strany at jde ten hrad i dobyt za tu dobu a ne jen skladat takto stromy to vam muselo trvat minimalne 45 minut
Neutron White Wolves píše:Pokemon píše:Tohle snad uz nemyslite vazne ne to na dva okruhy bude potreba tak 60 stromu to budete treda urcite radi az vam tam, pokaci na to ty jablone rozhodne to nejde takto skladat v boji kdyz po tobe strileji z hradeb...musite to brat i z druhe strany at jde ten hrad i dobyt za tu dobu a ne jen skladat takto stromy to vam muselo trvat minimalne 45 minut
měl jsem to hotové do 10 min ani né... a to jsem ještě při tom ušil kuchařské hadry... a mimochodem stromy v našem claimu příště nebudou ... ju? ani klády nic... budete muset hold nosit ...
Neutron White Wolves píše:Neutron White Wolves píše:Pokemon píše:Tohle snad uz nemyslite vazne ne to na dva okruhy bude potreba tak 60 stromu to budete treda urcite radi az vam tam, pokaci na to ty jablone rozhodne to nejde takto skladat v boji kdyz po tobe strileji z hradeb...musite to brat i z druhe strany at jde ten hrad i dobyt za tu dobu a ne jen skladat takto stromy to vam muselo trvat minimalne 45 minut
měl jsem to hotové do 10 min ani né... a to jsem ještě při tom ušil kuchařské hadry... a mimochodem stromy v našem claimu příště nebudou ... ju? ani klády nic... budete muset hold nosit ...
Váš problém když nemáte s čím bugovat (nebo nebugovat)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti