JH 12.2.2017.. bugy

Hlášení aktivit v rozporu s pravidly serveru včetně screenshotu.
Potky
Admin

Re: JH 12.2.2017.. bugy

Příspěvek#41 » 14 úno 2017 21:30

Zkusme se soustředit na předmět této diskuze. Jak lze překonávat tyto násypy?

Diskuze okolo jsou v tomto vlákně zbytečné. Budujeme funkční systém, který platí pro všechny.

Rivalita bude vždy, ale záleží jen na vás, jaký průchod ji dáte.

Co se týče eventu, tak pochybuji, že Vikingové tam nutně chtějí být. Vím, že mají spoustu zábavy okolo. Zkrátka je to o rozumné domluvě. Já v jejich účasti vidím více zábavy a taky věcný přínos.

Většinu rozhodnutí musí dělat GM, ale ocením, když se dokážete domluvit mezi sebou. :)
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#42 » 14 úno 2017 21:36

Potky píše:Zkusme se soustředit na předmět této diskuze. Jak lze překonávat tyto násypy?

Diskuze okolo jsou v tomto vlákně zbytečné. Budujeme funkční systém, který platí pro všechny.

Co se týče eventu, tak pochybuji, že Vikingové tam nutně chtějí být. Vím, že mají spoustu zábavy okolo. Zkrátka je to o rozumné domluvě. Já v jejich účasti vidím více zábavy a taky věcný přínos.

Většinu rozhodnutí musí dělat GM, ale ocením, když se dokážete domluvit mezi sebou. :)

:good:
One of You " All Together " :friends:

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#43 » 14 úno 2017 21:39

Hači píše:Za mě souhlasím s překonáváním valu pomocí klád.

Podmínkou je zničená hradba a klády se se musí dotýkat povrchu. Viz. příloha.

ŠPATNĚ
Obrázek

SPRÁVNĚ

8. Bugy
Zákaz používání levitujících předmětů (např. při překonávání překážek, blokování skladů, atd.).
Zákaz přeskakování hradeb na koni i její přelézání (hradba musí být zničena při JH).
Zákaz využívání jakéhokoliv bugu hry (především co popírá fyzikální zákony).

Pokemon

Příspěvek#44 » 14 úno 2017 21:46

Ja se priklanim k tomu co postoval haci driv. jak ano a jak ne . A jak jsem psal kdzytak ukazte jak byste si to predstavovali vy prekonani. :good:

Sainse Versus

Příspěvek#45 » 14 úno 2017 21:48

Memphik píše:když ted konstruktivně tak jo chci vědět proč na JH nebylo ani jedno GM online a nehlídali claimy pod ochranou? GM se loglo až jsme zavolali taky škoda.... jinak ano konstruktivně se snažíme všem novým pomáhat, budujeme novou komunitu ikdyž ta stará šla jinde za PvP , které tu trochu skřípe... ale dojdi se zeptat kdo je ted komunitě oporou když tu nejste, kdo ted pomáhá novým když tu nejste proč nevidíš tuhle moji konstruktivnost?
vděku ani uznání netoužím :good:

Protože GM mají i svoje povinnosti mimo Life is Feudal.

Seš komunitě oporou, za to si určitě zasloužíš chválu, nic lehkého to není, máš můj respekt. Nicméně seš oporou pro komunitu o 4 lidech. Hači momentálně je oporou pro komunitu o více jak 30 lidech + spolupracuje s CZ/SK komunitou CSK o více jak 100 lidech připravujících se na MMO, a i když je to pro něj nevděčný a jsou z toho nervy, tak tu taky nejančí.

Neutron White Wolves

Příspěvek#46 » 14 úno 2017 21:50

Potky píše:Zkusme se soustředit na předmět této diskuze. Jak lze překonávat tyto násypy?

Co se týče eventu: abych pravdu řek, bude mně to nepříjemné, protože vím jak se dokáží chovat (navíc neuznávají/nepřijímají pravidla), ale přínos, pro hráče co neumí respektive neholdují PVP, určitě bude. Jen mám osobně obavy z kumpánů (bandy) od Pokemona... Vím, že je vše v duchu Coubertinovském, ale pravidla být musí. Každopádně ty si určí GM a vím, že i pohlídají...

Domluvit mezi sebou se dá, ale ti lidi to musí respektovat!

PS: klidně pošlu jednomu z GM foto, jak to jde regulérně pomocí klád zdolat :)

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#47 » 14 úno 2017 21:51

8. Bugy
Zákaz používání levitujících předmětů (např. při překonávání překážek, blokování skladů, atd.).
Zákaz přeskakování hradeb na koni i její přelézání (hradba musí být zničena při JH).
Zákaz využívání jakéhokoliv bugu hry (především co popírá fyzikální zákony).

Sainse Versus

Příspěvek#48 » 14 úno 2017 21:52

Postni to tu, ať to vidí všichni a všichni vědí jak teda mají překonávat hradby :)

Hači
Admin

Příspěvek#49 » 14 úno 2017 21:53

Memphik píše:
Memphik píše:když ted konstruktivně tak jo chci vědět proč na JH nebylo ani jedno GM online a nehlídali claimy pod ochranou? GM se loglo až jsme zavolali taky škoda.... jinak ano konstruktivně se snažíme všem novým pomáhat, budujeme novou komunitu ikdyž ta stará šla jinde za PvP , které tu trochu skřípe... ale dojdi se zeptat kdo je ted komunitě oporou když tu nejste, kdo ted pomáhá novým když tu nejste proč nevidíš tuhle moji konstruktivnost?

a víc už to nechci řešit

To že nebylo GM ve hře, to není důležité. Důležité je že vždy je jeden z nás na TS a stačí jen napsat. Omlouvám se ale také máme své zájmy

Takže ty mi tím tvrdíš že bez tebe by server vlastně nejel, nebylo by eventů, server by byl plný bugů, byl by nestabilní? Ty vlastně sedíš do noci a vymejšlíš jak udělat stabilní prostředí pro hráče??

Už přes rok nám tady buduješ komunitu. Opravdu?

Kde je tvé uznání?? Buduješ komunitu? Copak děláš ted? Mě spíš přijde že tu komunitu odrazuješ a zpochybnuješ vedení. Není to tak?

Memphiku, to myslíš vážně?

Pokud ano, nemá cenu pokračovat v konverzaci.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#50 » 14 úno 2017 21:59

Hači píše:
Memphik píše:

a víc už to nechci řešit

To že nebylo GM ve hře, to není důležité. Důležité je že vždy je jeden z nás na TS a stačí jen napsat. Omlouvám se ale také máme své zájmy

Takže ty mi tím tvrdíš že bez tebe by server vlastně nejel, nebylo by eventů, server by byl plný bugů, byl by nestabilní? Ty vlastně sedíš do noci a vymejšlíš jak udělat stabilní prostředí pro hráče??

Už přes rok nám tady buduješ komunitu. Opravdu?

Kde je tvé uznání?? Buduješ komunitu? Copak děláš ted? Mě spíš přijde že tu komunitu odrazuješ a zpochybnuješ vedení. Není to tak?

Memphiku, to myslíš vážně?

Pokud ano, nemá cenu pokračovat v konverzaci.

pouze píšu že buduju komunitu v době kdy se připravujete na MMO což je posledních 14 dní... nikdy jsem nikoho nezpochybnil a už vůbec ne vaši práci vynaloženou na serveru a vždy o vás mluvím s nejvyšším respektem a uznáním ....

Zpět na “Reporty”