JH 12.2.2017.. bugy

Hlášení aktivit v rozporu s pravidly serveru včetně screenshotu.
Memphik
Kontaktovat uživatele:

Re: JH 12.2.2017.. bugy

Příspěvek#31 » 14 úno 2017 20:40

zvážil jsem, ale počkám jak toto dopadné a server druhý máme :D
One of You " All Together " :friends:

Hači
Admin

Příspěvek#32 » 14 úno 2017 20:43

Memphik píše:zvážil jsem, ale počkám jak toto dopadné a server druhý máme :D

V pořádku..

A ted bych rád věděl důvod tvé domněnky a tvého obvinění vůči mě.

Evidentně to celé bereš s humorem, tak v tom nebude problém.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#33 » 14 úno 2017 20:47

Hači píše:
Memphik píše:zvážil jsem, ale počkám jak toto dopadné a server druhý máme :D

V pořádku..

A ted bych rád věděl důvod tvé domněnky a tvého obvinění vůči mě.

Evidentně to celé bereš s humorem, tak v tom nebude problém.

no moc dobře oba víme jak to máme mezi sebou že? i neutron to potrvdí a nehci se k tomu dál vyjadřovat :good:

Pokemon

Příspěvek#34 » 14 úno 2017 20:54

Mam napad hodte sem kluci fotku jak by podle vas se to melo ferove prekonavat ;)

Salomon
Public Relations

Příspěvek#35 » 14 úno 2017 20:55

Máš na věci dvojí metr. Na jednu stranu odsuzuješ klády, na druhou stranu ti je naprosto normální flet pod úhlem 88 stupňů (jak jsi sám napsal). To ti nepřijde divné, že by se takhle upravená hlína logicky sesypala? Aspoň buď objektivní.

1) o co ti přesně jde tady s tímhle postojem? to je ti opravdu tak líto těch 2 zbořených hradeb?
2) nepovyšuj se tu nad nás, nedělej ze sebe a ze svého bratra někoho na kom ten server stojí a v neposlední řadě kdo jsi, že se tady musíš dohadovat s adminem, který se k tomu vyjádřil a celou věc uzavřel (pokud tak lpíš na pravidlech, není náhodou napsáno, že admin má poslední slovo?)

Prosím přečti si vždy svůj text než ho zveřejníš. Uděláš službu nám všem. Děkuji.
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » 14 úno 2017 20:59

>D nice solomone toto máš z vlastní hlavy? :lol:

Hači
Admin

Příspěvek#37 » 14 úno 2017 21:05

Memphik píše:>D nice solomone toto máš z vlastní hlavy? :lol:

Proto je to mezi náma takový Memphiku, konstruktivně. Tvá reakce nemá cíl.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#38 » 14 úno 2017 21:24

když ted konstruktivně tak jo chci vědět proč na JH nebylo ani jedno GM online a nehlídali claimy pod ochranou? GM se loglo až jsme zavolali taky škoda.... jinak ano konstruktivně se snažíme všem novým pomáhat, budujeme novou komunitu ikdyž ta stará šla jinde za PvP , které tu trochu skřípe... ale dojdi se zeptat kdo je ted komunitě oporou když tu nejste, kdo ted pomáhá novým když tu nejste proč nevidíš tuhle moji konstruktivnost?
vděku ani uznání netoužím :good:

Memphik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#39 » 14 úno 2017 21:26

Memphik píše:když ted konstruktivně tak jo chci vědět proč na JH nebylo ani jedno GM online a nehlídali claimy pod ochranou? GM se loglo až jsme zavolali taky škoda.... jinak ano konstruktivně se snažíme všem novým pomáhat, budujeme novou komunitu ikdyž ta stará šla jinde za PvP , které tu trochu skřípe... ale dojdi se zeptat kdo je ted komunitě oporou když tu nejste, kdo ted pomáhá novým když tu nejste proč nevidíš tuhle moji konstruktivnost?
vděku ani uznání netoužím :good:

a víc už to nechci řešit

Neutron White Wolves

Příspěvek#40 » 14 úno 2017 21:28

Salomon píše:Máš na věci dvojí metr. Na jednu stranu odsuzuješ klády, na druhou stranu ti je naprosto normální flet pod úhlem 88 stupňů (jak jsi sám napsal). To ti nepřijde divné, že by se takhle upravená hlína logicky sesypala? Aspoň buď objektivní.

1) o co ti přesně jde tady s tímhle postojem? to je ti opravdu tak líto těch 2 zbořených hradeb?
2) nepovyšuj se tu nad nás, nedělej ze sebe a ze svého bratra někoho na kom ten server stojí a v neposlední řadě kdo jsi, že se tady musíš dohadovat s adminem, který se k tomu vyjádřil a celou věc uzavřel (pokud tak lpíš na pravidlech, není náhodou napsáno, že admin má poslední slovo?)

Prosím přečti si vždy svůj text než ho zveřejníš. Uděláš službu nám všem. Děkuji.

a mimochodem hlína jako taková se chová asi jinak než si myslíš ty chytráku.... nebudu se o tomhle bavit, protože vím, že to jde :) tak se klidni...

1) nejde mně o hradby ale o to jakým stylem jste se tam dostali ... fajn klády ano alé né tímhle stylem ... :D přemýšlej trochu.
2)Pokud vím, jsem se nad nikým nepovyšoval, jen jsem konstatoval situaci ... a né že to na nás závisí... (nauč se číst (i mezi řádky))

Zpět na “Reporty”