Eventy a různé aktivity na serveru

Rádi vyslechneme a zhodnotíme veškeré podněty.
Kejtik

Re: Eventy a různé aktivity na serveru

Příspěvek#11 » 05 úno 2016 13:02

Caffe píše:Na jednom európskom serv. kde sme hrali veľmi pomáhalo na oživenie 1000 aligment. Hráči sa nebáli útočiť aj mimo JH pretože keď zomrel sa nemusel báť, že stratí x prácne nadobudnutých skillov a takisto to podporilo aj crafting keďže sa častejšie bojovalo = viacej vecí sa spotrebovalo. Aligment sa na 1000 zvýšil každému pri každom reštarte servera. Táto možnosť je ale vyslovene na podporenie pvp aj mimo JH, čo nie každému musí vyhovovať. Skúste napísať čo si o tom myslíte.

Osobně jsem proti navyšování alignmentu hned na začátku hry, ale jsem pro zavedení odpustků. Třeba formou jeden bod alignmentu za jeden zlaťák. Tím by nebyl zvýhoďňován jediněc a na záchranu pověsti člena by musela zapracovat celá guilda. Ale ať to má pravidla. Žádat pouze jeden či dva dny v týdnu, odpuštění max 20, 30, 50 bodů na jednou, pouze z mínus bodů na nulu, atd.
Hlavní papež je tu Hači, tak nechť jsou naše modlitby vyslyšeny

Salomon
Public Relations

Příspěvek#12 » 05 úno 2016 13:45

Moc dobrý nápad, který se mi líbí :). Určitě je potřeba nastavit parametry tak, aby se zachovala "vzácnost" kladného aligementu, ale zase bude o jeden způsob víc, jak utratit nasyslené zlaťáčky :)

Já osobně bych byl třeba pro toto nastavení: zlepšení mínusového aligementu max. o 10 bodů (maximálně do aligementu 0) JEDNOU týdně (např. v určitý den) pro JEDNOHO hráče (v rámci guildy) s tím, že cena za jeden bod aligementu by mohl být Kejtíkem navrhovaný 1 zlatý.
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

Kejtik

Příspěvek#13 » 05 úno 2016 14:50

Jednou týdně jeden člen guildy se obávám je málo, nechceme aby ustaly boje a útoky úplně, ale třeba jednou týdně každý člen guildy o 30 bodů neni od věci a pro guildu s větším počtem hráčů to zvíší potřebu obchodu. Podpoří se obchod a aktivita na serveru. Dále by to mohla být odměna při eventu třeba v aréně. Sílu a odvahu gladiátora by bohové mohli ocenit požehnáním, řekněme 20 bodů. Tím se zapojí i aréna.
Bůh budiž ti milostivý.

Enertis

Příspěvek#14 » 07 úno 2016 03:18

+1000 aligmentu za kazdy restart, za me rozhdone palec nahoru, stejny nazor jak psal Caffe, napriklad dnes jsem rano behal sam po mape, ze sekerou v robe a mel jsem drobnou odmenou v inventari pro pripadneho vraha ... ale radsi se vsichni zavreli do baraku nebo hradu a nikdo nechtel bojovat .... docela skoda mozna by tomu aligment boost pomohl ... rozhodne bych to zkusil ;)

Veronica BIA
Veronica BIA
Constanz BIA

Chuto

Příspěvek#15 » 07 úno 2016 22:45

Neviem síce úplne presne, prečo sme na tomto serveri. Viem len, že nás sem niekto (ozaj neviem kto) pozval.
V prvom rade sme tu ale pre seba navzájom. Každá, aj tá najmocnejšia gilda potrebuje protivníka, bez toho táto hra jednoducho nemá význam a skôr či neskôr to každého prestane baviť a skončí s lifkom.
Boj je to, čo to tu dokáže oživiť. Malé gildy sa budú spájať proti veľkým a budú chcieť pomstu. Vždy bude niekto kto vyhrá boj a niekto ho jednoducho prehrá. Ale každá strata nech je akákoľvek, sa vo väčšej komunite dá za 1-2 dni nahradiť. Ide len o to aby jednotlivci pochopili, že sami nič nedokážu a spojiť sa dokopy je nevyhnutné.
Inak ako tým, že budete bojovať a umierať sa brániť nenaučíte. My sami sme si vypili mnohokrát trpký pohár porážky až do dna, ale nezlomilo nás to a ideme ďalej. A to je dôvod prečo sme tam kde sme, či už vo stavbách, craftingu, schopnosti bojovať, vyhrávať a v tímovej hre.
Preto ak sa to chcete naučiť aj vy a chcete v tom byť dobrí, hlasujte za script 1000 alignment.

Hači
Admin

Příspěvek#16 » 08 úno 2016 16:34

Zdarec...
Jste tu protože jsem vás na TerraSanctu pozval,pozval jsem vás proto aby jste rozhýbali server v PvP a dali hráčům důvod budovat. Nikoliv rozhýbat server do Hardcore PvP :-) + 1000 aligment po každém restartu serveru je určený pro servery který jsou na 90 % PvP. Nezapomeňme ale že tento server je také PvE a je třeba vyhovět větší řadě hráčů 50% PvP 50% PvE, jde to ztěžka, zavděčit se každému ale je to o kompromisech. Proto bude a je pro PvP vybudovaná aréna (k naučení bojů, získání aligmentu) a co nevidět přibude v týdnu další JH, takže bude 3x v týdnu JH. I když ve středu bude zkrácený a zatím na zkoušku, od kdy včas oznámím.

Závěrem chci říct: Nedělejme z tohoto serveru výcvikové středisko pro MMO a nevnucujme hráčům PvP né všichni mají v plánu odejít na MMO. Nakonec tento server bude v provozu i po vydání MMO.
MMO je krásná myšlenka od developerů ale od vydání DX 11 jsem moc velké změny co se týkají optimalizace nezaznamenal. Ještě nemají ani odladěný základní prvky hry.

PS: Jsem rád že jste přišly na server terra.. a cením si toho ale né za každou cenu a na úkor PvE.

Díky za pozornost a přeji lepší herní zážitky než včera (lagy, útoky na datadatacentrum)
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Zpět na “Návrhy a připomínky”