Návrh na snížení výsadby stromů

Rádi vyslechneme a zhodnotíme veškeré podněty.
Maik

Návrh na snížení výsadby stromů

Příspěvek#1 » 29 pro 2016 12:00

Zdar, dle mého názoru, stromů je na serveru opět až až, naopak mě přijde, že snad i více, až stromy zase budou pomalu mizet, zase bych to dal povysadit, ale mě osobně se to i docela líbilo, když jich tu nebylo tolik.... ať si každý řekne :friends:

Salomon
Public Relations

Re: Návrh na snížení výsadby stromů

Příspěvek#2 » 29 pro 2016 13:07

Souhlasím, že počet je dostatečný. Akorát pestrost lesů je horší, takže možná začátečníci budou mít problém najít si všechny druhy dřeva v odpovídající kvalitě (bez pomoci ostatních).
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

Potky
Admin

Příspěvek#3 » 29 pro 2016 21:04

Aktuálně se vysadilo přes 30k stromů. Každý sektor na mapě podporuje jiné typy stromů. Zároveň se navrhuje nový ceník do obchodu, který obsahuje i sazeničky. Taky se nám ukázalo, co dokáže provést patche s vegetací na serveru. :pardon:
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

Sainse Versus

Příspěvek#4 » 29 pro 2016 21:42

Potky píše:Aktuálně se vysadilo přes 30k stromů. Každý sektor na mapě podporuje jiné typy stromů. Zároveň se navrhuje nový ceník do obchodu, který obsahuje i sazeničky. Taky se nám ukázalo, co dokáže provést patche s vegetací na serveru. :pardon:

Moc často to nepíšu, ale slušná práce :clapping:

Maik

Příspěvek#5 » 02 led 2017 16:52

Ano, však právě proto, že je teď stromů hodně a řekl bych, že více než dříve, protože lesy skoro nejdou projet na koni, je to hrozný :evil:, tak bych tu výsadbu minimálně snížil, protože mě opravdu nebaví vysekávat každý den 20 stromů uvnitř hradu, dalších 20 před hradbama a dalších 50 v claimu kde mi překážejí :( nováčci o ně mohou požádat nás, nebo si je mohou koupit.

Snížil bych to minimálně na kompenzaci za stromy co zmizí, ale vysazují se neustále ......

PS: Vracím zpět co jsem tvrdil o planině, bylo to lepší ...... :P

Hači
Admin

Příspěvek#6 » 02 led 2017 17:24

Stále nespokojenej Maik. ;)

Co se týká výsadby v hradech (claimu), tak to bohužel řešit nebudeme. To je nastavený od developerů, od nás nezměněno a měnit za developerý nehodláme.
Dnes jsem promazal forest ze 70 000 na 45 000 stromů a konečný stav bude cca 35 000. Spam stromů byl snížen před 4 dny.

Ještě bych rád připoměl. Že je na serveru nastaven zrychlený růst stromů a mazání forestru pod q 30.

Pamatujte, že rychlost růstu stromů má za následek zrychlené stárnutí stromů. + Při restartu serveru se smažou stromy pod kvalitu 30.= Mizení stromů
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Maik

Příspěvek#7 » 03 led 2017 15:36

Neber to jako moji nespokojenost, na serveru to píše spousta lidí, jen já jsem jediný, kdo to hodí do placu :x

Hači
Admin

Příspěvek#8 » 03 led 2017 15:59

Pohoda.. ;-)

Forest je snížen na 35 000. Momentálně je ve stavu před wipem..
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Pokemon

Příspěvek#9 » 03 led 2017 20:54

Zdaar Nevim ae den po dnii me prijdu ty lagy horsi a horsi .... pokud je to vazne stromama pryc s nema .... klidne na 5000 .....ale toto se neda zachvilu tu zas nikdo nebude.. :( ale nejsem si jisty zda to je vazne spojeno se stromama...

Pokemon

Příspěvek#10 » 03 led 2017 21:01

spis bych rekl ze cim vice je lidi online tim je to horsi takze se to stromu netyka...ale co stim ... ;)

Zpět na “Návrhy a připomínky”