navrh

Rádi vyslechneme a zhodnotíme veškeré podněty.
sputkin

navrh

Příspěvek#1 » 26 led 2017 19:50

zdravim lidi muj navrh ma rovnou 2 body...

1) navyseni slotu :
uz kolikrat mnoho lidi ze serveru psalo ze je plno, ze ma nekdo leavnout atp.. je tu jednoduche reseni.. donate a to hacimu. a cim vice nas bude, tim levnejsi to pro kazdeho jednotlivce bude, priklad : 365kc 50 slotu 425kc 60 slotu. pokud by byl zajem jeste o vice slotu myslim si ze haci by byl svolnej jednat.. btw pro priklad kdyby bylo 10 lidi co by chtelo prispet tak kazdej by zaplatil 36,5 kc..
PS : udelala by se tim padem o TROSKU vetsi mapa at neni base na base nalepena.

2) predWipe PVP server :
je to vice skupin na tomto serveru, tak nas napadlo co udelat treba den pred wipem (streda) vzdy PVP den.
praxe by byla takova, ze by se server zmenil z vanilky na mooded server tim ze by se dal gather (tezeni) treba x1000, znamenalo by to misto 60 sulfuru 60 000, aby se mohlo vice raidovat atd a uzit si raid / counter raid, nebo druha varianta udelat to formou kitu, takze /kit raid by znamenal napr 50-100 raket a nejake ty raketomety na to raidovani ostatnich base..
PS : bylo by to vzdy jen na jeden den!!!! potom by se to zase zmenilo na vanilku na jakou je kazdej zvyklej doposud..
PS2 : wipe je kazdej prvni ctvrtek v mesici a je to FORCED WIPE (udelaji to tvurci hry a ne admin)
jen takova idea lidicky, pokud mozno vyjadrete se ke kazdemu bodu..

dekuji Sputkin

sputkin

Re: navrh

Příspěvek#2 » 26 led 2017 19:57

jen doplnim, nelekejte se maleho poctu lidi co hraje, je pred wipem, takze kdyz nekoho raidnete tak automaticky uz nic stavet nebude, protoze uz v podstate nic nedokaze, takze pocka na wipe. btw malej pocet aktualne nehraje 30 lidi cca denne uplne v pohode..
a jeste ke vsemu kdyz bude vice lidi automaticky to vice lidi pritahne..

standa

Příspěvek#3 » 26 led 2017 20:23

Jsem pro PVP před wipem, ale myslím že by stačil čtvrtek odpoledne . Na server neprispeji neboť už jsem tak učinil . PS Sputkin je cheater a noob . S láskou Ježíš
Lady Analie of Moonhill
Always remember life is feudal!

NoToxic

Příspěvek#4 » 26 led 2017 20:38

Zdravím,
Ohledně donate na server:

Se scháněním donatu je vždy velký problém, sám to tento problém mám jako Hoster. Pro donate jsem aji pro ovšem všiml jsem si že hostujete server u Fakaheda která není tak úplně levná a zda se mi že za 50 slot 365kč za měsíc je moc vzhedem k tomu že dají pouze Dedicated.

Hlavní otázka zní: kolik vlastně hráčů bude hrát při zaheslovaní pro donate ? (rozhodně méně)

Osobně doporučuji zakoupit full VPS server na SSD se slevama Wedosu (sám zde mam 3 servery a jsem spokojen)
Nebo bych na test mohl nabídnout jeden z mých serverů od NoToxic Servers aby se vědělo kolik hráčů a jak kvalitně by to utáhlo.

Co se týká Modu na 1 den před whipem jsem ROZHODNĚ PRO !! :) spíš bych se přiklonil /raid s nějakým množstevním omezením

sputkin

Příspěvek#5 » 26 led 2017 20:43

ale o jakym heslovani to mluvis, ten server by nebyl zaheslovany. to donate je dobrovolne, zatim je nas 6~10 co donate daji, tady jde o to kolik chceme vybrat jestli jen 365 a nebo i vice ;) nikdo nenuti nikoho donatovat a ty co donate nedaji muzou hrat vesele dal

thekernel32

Příspěvek#6 » 26 led 2017 20:57

Cuus - ta hra me strasne chytla, jsem pro donate, a možná bych se přikláněl k toxikovu návrhu. Jako 350 kč není žádná finanční zátěž. Jinak na wedosu mam VPS-Ku a taky spokojen ... Navýšit sloty ANO! A co přidat i mod aby fungovalo /Remove ??

Kit před WIPE: Rozhodně ANO !

TK32

NoToxic

Příspěvek#7 » 26 led 2017 21:00

V tom případě pokud se několik lidí dobrovolně složí tak ano ale stále je tu ta zasadní věc že muže byt ten server s "neomezeně sloty" (záleží na výkonu) s DDOS ochranou za 271Kč po 25% slevě (nedávno sem koupil stejny server když byla akce za 650 na pul roku)

30 GB HDD 100% SSD, RAID 10, 4 GB RAM
PS: jsou tam samozřejmě vyšší balíčky

Chce to otestovat kolik realně ten server potřebuje
Naposledy upravil(a) NoToxic dne 26 led 2017 21:03, celkem upraveno 1 x.

Hudy

Příspěvek#8 » 26 led 2017 21:02

Zdar,ohledně pvp před wipe jsem PRO,! :Yahoo: Co se týká přidání peněz na zvýšení slotu,nevidím v tom problém bylo by to super,protože 40 lidí je opravdu málo :/ a je to jen škoda.A i kdyby přispělo jen 10 lidí,není to zas tak velká suma ;)

SandroCZ

Příspěvek#9 » 26 led 2017 21:06

Když budu vědět kam tak těch pár zlatek přihodím. Šedesát lidí by asi bylo lepší než padesát. Jsem i pro pvp před wipem.

Tomáš (jon)

Příspěvek#10 » 26 led 2017 21:22

Čus, ohledně pvp jsem pro také :clapping: . Navýšení slotů by bylo super protože mi stejně přijde že tu je furt málo lidí... Samozdřejmě že pokud by se navýšily sloty tak je asi jistá i větší mapa jinak by to byla base vedle base jak píšeš. Březnu vám sem nějaký penízky hodím :D

Zpět na “Návrhy a připomínky”