VYŘEŠENO | Wipe serveru

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.

Hlasování: Wipe serveru ke dni 27.11.2016

Anketa končí za 27 lis 2016 17:47

ANO
8
80%
NE
2
20%
Celkem hlasů: 10

Hači
Admin

VYŘEŠENO | Wipe serveru

Příspěvek#1 » 24 lis 2016 17:47

Zdravím..

Anketa na vyžádání hráčů, ohledně wipe serveru je tady.

Jak každý hráč ví wipe serveru je součástí Lifka už od dob jeho vzniku. Proto opět dáváme šanci hráčům se rozhodnout.

Hlasování je nastaveno na tři dny. Pokud hlasování dopadne ANO bude server pozastaven a reinstalován. Před reinstalem je ještě možnost zapnout JH. To už je na dohodě.

Jen upozornuju, že hlasování bude bráno v potaz pouze od hráčů co trvale hrají na serveru.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Sainse Versus

Re: Wipe serveru

Příspěvek#2 » 24 lis 2016 23:06

Hodně lidí odradí WIPE kvůli flattování...

Na vyrovnání této "nepříjemnosti" bych navrhoval zvýšit rychlost terraformingu

Pokemon

Příspěvek#3 » 25 lis 2016 07:26

Ohledne techto veci bych udelal schuzi na ts a tam by padly nejake navrhy od hracu ;) co zmenit.

Hači
Admin

Příspěvek#4 » 25 lis 2016 07:55

Ahoj..

Schůze na TS je fajn ale je to uzavřená společnost v jednu chvíli, kde se převážně sejde 1 guilda, smýšlející jednostraně a převážně ve svůj prospěch.

Spíš bych to pořešil tady na webu, pak to popřípadě doladil na TS.

Co se týká návrhu na teraforming, chápu je to fajn nápad. Ale každá změna terénu zatěžuje server, pokud se nastaví teraforming např. na hodnotu 4. "Může se stát" že při počtu 20 guild bude muset být wipe serveru už po měsíci. Protože proč pak stavět hradby, stačí udělat val. (k dnešnímu dni se vystřídalo na serveru cca 80 guild, když si každá flatne...)

Rozhodně se tomu nebráním, jen je potřeba zvážit i druhou stránku.
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Pokemon

Příspěvek#5 » 25 lis 2016 08:29

Ok v tom pripade moje navrhy . 1. Jh ve stredu zkratit na hodku popripade hodku a pul aby se ciste jen bojovalo nekde na boji a nedobyvalo a nebo zrusit. Kdyz by nekdo ve stredu dobyl tak ten nema sanci zase do nedele postavit dum hradby atd a utocik pak uz jen dorazi. A pak klan odejde ze protoze se uz nevzpamatuje. To je muj nazor no reknete svuj. :good: a za 2. Zapnout vsechny stromy co jdou ted sou vyple nekvalitni pod 30 co vim tak at je fakt prales jelikoz to roste jak vime 19 dni. Teraforming bych bud nechal jak je a nebo navysil. Urcite ne at flatuju tri dny a nic z toho :D popremyslel bych na nastaveni skill capu treba 1500? Aby nevznikaly klany o jednom cloveku. A klidne multiplier na 2-3 . Tot moje navrhy :D :good: a ted do me :aggressive:

Maik

Příspěvek#6 » 25 lis 2016 16:59

Zdar, souhlasím s Antem, JH ve středu bych dal na tu hodinku, aby si každej stihnul zabojovat, nikoliv dobíjet a v neděli na ostro těch 2,5, terraforming bych nezvedal určitě, kdo chce hrat na kopci nebo na desetimetrovém valu, ať si zamaká, ono mit pak nedobytný hrad tu postrádá smysl, skillcap bych nezvedal, většina hráčů to tu bere vážně vždy jen první dva týdny, pak už zůstávájí jen silní a srdcaři, kteří se musí doskillit na profese abstinentů, to je blbost. Stromy by bylo fajn zapnout, protože každej to ted stejne hned vykaci, jelikož mě povyrostly softy asi po 11 dnech a hardy mě do této doby ještě ani nepovyrostly, takže to je skoro na měsíc.

Za mě udělat WIPE hned, stejně na serveru ted nikdo nehraje, at to moc lidi neodradí a server se zase rozjede :good:

Simi

Příspěvek#7 » 25 lis 2016 22:02

Zdar, souhlasím s Antem, JH ve středu bych dal na tu hodinku, aby si každej stihnul zabojovat, nikoliv dobíjet a v neděli na ostro těch 2,5, terraforming bych nezvedal určitě, kdo chce hrat na kopci nebo na desetimetrovém valu, ať si zamaká, ono mit pak nedobytný hrad tu postrádá smysl, skillcap bych nezvedal, většina hráčů to tu bere vážně vždy jen první dva týdny, pak už zůstávájí jen silní a srdcaři, kteří se musí doskillit na profese abstinentů, to je blbost. Stromy by bylo fajn zapnout, protože každej to ted stejne hned vykaci, jelikož mě povyrostly softy asi po 11 dnech a hardy mě do této doby ještě ani nepovyrostly, takže to je skoro na měsíc.

Za mě udělat WIPE hned, stejně na serveru ted nikdo nehraje, at to moc lidi neodradí a server se zase rozjede

Naprosto se vsim souhlasim :Yahoo: :pleasantry:

Hači
Admin

Příspěvek#8 » 26 lis 2016 08:01

Server reinstalován.
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

enjay

Příspěvek#9 » 02 pro 2016 15:44

No nic, tak díky za wipe, s kámošem v guildě končíme, znovu budovat hrad 150 hodiny opravdu nebudeme, tahle hra nemá smysl do vydání MMO.

Pročítal jsem tak nějak příspěvky ostatních, ale stále mi není jasné, proč byl wipe odhlasován a proč jej dělat?

Díky...

Hači
Admin

Příspěvek#10 » 02 pro 2016 16:32

enjay píše:No nic, tak díky za wipe, s kámošem v guildě končíme, znovu budovat hrad 150 hodiny opravdu nebudeme, tahle hra nemá smysl do vydání MMO.

Pročítal jsem tak nějak příspěvky ostatních, ale stále mi není jasné, proč byl wipe odhlasován a proč jej dělat?

Díky...

1. Žádost hráčů o wipe na serveru po uplynutí 3 měsíců provozu bez wipe
2. Lagování serveru při větším zatížení, tj. JH víc hráčů na serveru
3. Neaktivita na serveru z důvodů nehratelnosti, kdy přes den byl online 1 hráč max 3

To jsou důvody z mé strany, priorita je že to hráči na serveru samy chtěly. Omlouvám se ale spíš vnímám hráče co komunikují, než ty co mlčí a napíšou sem svůj verdikt po 7 dnech ode dne wipe serveru. Zřejmě si taky nebyl až tak aktivní.

Nemá smysl do vydání MMO? Samozřejmě pokud se domníváš že MMO bude mít smysl, tak ti trochu závidím ve tvém optimismu.

Co ti můžu doporučit, zkus vyhledávat servery těsně po wipe a nebo servery kde hraje méně hráčů.

Snad sem ti odpověděl na to co ses ptal.

Přeji Vám at daří.
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Zpět na “Archiv”