Dotazník ohledně pravidel, toto vlákno neslouží k návrhům pravidel... Prosím kostruktivní dotazy.

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Hači
Admin

Dotazník ohledně pravidel, toto vlákno neslouží k návrhům pravidel... Prosím kostruktivní dotazy.

Příspěvek#1 » 01 dub 2016 13:00

Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... ;)
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Salomon
Public Relations

Re: Dotazník ohledně pravidel, toto vlákno neslouží k návrhům pravidel... Prosím kostruktivní dotazy.

Příspěvek#2 » 01 dub 2016 13:47

1) Mně by zajímalo, jak bys zhodnotil dosavadní vývoj serveru? Čekal jsi větší/menší zájem komunity o hraní LiF:YO? Liší se tvá představa od současného stavu v něčem podstatném? (množství eventů, spory mezi hráči, ...) Co tě nejvíc těší a naopak nejvíce štve na serveru?

2) Jaké jsou tvé plány se serverem do budoucna i vzhledem k (ne)blížící se MMO verzi hry? Plánuješ server s vydáním MMO ukončit nebo v něm naopak dál pokračovat?

3) Lituješ někdy těch stovek hodin strávených ve hře hraním a adminováním? Myslíš, že jsi místo toho mohl dělat něco "užitečnějšího"? :D

4) Jak jsi se k této hře dostal?

Díky za odpověď!!! :drinks:

P.S. Vím, že to nejsou otázky ohledně pravidel, ale snad mi to odpustíš. :D
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

Hači
Admin

Re: Dotazník ohledně pravidel, toto vlákno neslouží k návrhům pravidel... Prosím kostruktivní dotazy.

Příspěvek#3 » 02 dub 2016 13:42

Mně by zajímalo, jak bys zhodnotil dosavadní vývoj serveru?

Dosavadní vývoj na serveru bych hodnotil kladně ikdyž tady účast na serveru kolísá. Ale to je všude, hráči se odreagovávají i u jiných her. ;-)

Čekal jsi větší/menší zájem komunity o hraní LiF:YO?

Protože hra je pořád ve vývoji a je v ní spousta překážek formou bugů. :) Tak mě celkem příjemně překvapilo že jako první CZ/SK server, jsme v jeden čas dosáhli na hranici kapacity serveru a to až na 63 hráčů online. Jsem rád že nastavení serveru vyhovuje tolika lidem. A za to děkuji celému týmu TerraSancta. :good:

Liší se tvá představa od současného stavu v něčem podstatném?

Po wipe jsem nechával hráčům čas na vybudování svích opevnění. Teď jsou ve fázi kdy mají to své a můžeme udělat další krok, formou zavedení měny do hry a pořádání eventů ve spolupráci s guildou Black Sea Traders and Co . Za to bych jim chtěl poděkovat a to jak za pořádání a propracovanost eventů ale i za podrobný návrh ekonomiky. Který zrovna implementujeme do hry.

Co tě nejvíc těší a naopak nejvíce štve na serveru?

No, nemůže mě štvát nic jiného než bugy ve hře, tohle odradí spoustu dobrých hráčů. A pak asi hádky mezi komunitou, ale to k tomu prostě patří.. :-) Jsou hry kde je to daleko horší...

Jaké jsou tvé plány se serverem do budoucna i vzhledem k (ne)blížící se MMO verzi hry? Plánuješ server s vydáním MMO ukončit nebo v něm naopak dál pokračovat?

MMO? :lol: Jako plány na MMO máme, ale když se podívám zpětně jak dlouho trvá zaimplementovat do hry základní věci a optimalizovat hru. Nečekám od MMO žádný zázraky, v brzký době. Spíš to bude další věc co odradí spoustu hráčů v očekávání na MMO. Ted je to ve fázi kdy developeři závodí s časem a snaží se na rychlo dohnat implementace a optimalizace hry. To znamená spoustu chyb v optimalizaci a spoustu hotfixů po updatech=spoustu nasraních hráčů.
Proto mějte trpělivost, developeři mají ještě hodně práce a není to snadný. My sami jsme developery upozornily na pár chyb hry, který si zaevidovaly a pracují na jejich odstranění. Jsou vděčný za každou zpětnou vazbu od hráčů.

Server rozhodně po vydání MMO nepůjde do offline, není důvod a server pojede dál. Máme zasebou dost práce a byla by škoda to s vydáním MMO zahodit.

Lituješ někdy těch stovek hodin strávených ve hře hraním a adminováním? Myslíš, že jsi místo toho mohl dělat něco "užitečnějšího"? :D

Tak určitě jsem mohl dělat něco užitečnějšího v reálným životě. :D Ale kdyby to nebila tahle hra, byla by to jiná. Takže nelituju :-) Jinak to adminování, někdy je to na odstřel, zavděčit se celé komunitě není jednoduchý. :) Pokud nechceš mít server na měsíc a chceš využít maximálně potenciál hry. Jsou zde ale hráči který dokážou ocení to co pro ně děláme a to nás žene kupředu, naštěstí tyhle hráči převažujou nad hejtarama. :-)

Jak jsi se k této hře dostal?

Bylo to dá se říct z donucení. :D Parta lidí co jsem snima hrál ARK, se rozhodla přesídlit na jinou hru a odešli na lif. Pár dní jsem odolával a ARKařil sám, pak přišel na ARKu wipe, pak mi zmizel tribe a pak znova wipe. To bylo v rozmezí týdne. No, tak sem utek od ARKu a šel na Life is Feudal: YO, kde jsem do dnes. :-) Předtím ARKem WOT a 23000 bitev, kde mám doposud klan s 87 hráčema. Není to první liga WOT, je to spíš pro hráče co hrají do pohody a nenuceně. ;)

Snad jsem vyhověl a prosím drž se témata vlákna ;-)

Všem přeji za Team TerraSancta X hodin pohodového hraní, v budování stabilní komunity :drinks:
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Zpět na “Archiv”