Pravidlo číslo 14.

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
standa

Pravidlo číslo 14.

Příspěvek#1 » 17 bře 2016 09:43

Zákaz útočení v claimu mimo jh: můj názor je ze je to naprostá ptákovina, proč bych nemohl někoho sejmout mimo jh ? Když pro útočníka je to ztráta aligmentu a člověku na kterého utocim maximálně padne pár skillu, pokud útočníka vypiska , tak neztratí ani aligment v případě že ho porazí. A navíc když se teď budou otevírat obchody tak mohou bandity napadat kupce a obchodníky a podle mě to k tomu patří. Přijde mi divný že když hráč uteče do claimu je vlastně nedotknutelny, hlavně je to hrozně nereálné pokud chci utéct tak můžu zalezt do budovy ne? Tak bych prosil zrušení tohoto dodatku pravidla , nebo alespoň anketu o zrušení děkuji
Lady Analie of Moonhill
Always remember life is feudal!

Kejtik

Re: Pravidlo číslo 14.

Příspěvek#2 » 17 bře 2016 09:56

Stando já v tom nevidím nic špatného. Mimo JH můžeš zabít kohokoliv, pokud je mimo claim. Pokud začne boj mimo claim a jedinec se běží schovat do claimu, tak v útoku pokračovat můžeš. Pokud na hráče zaůtočí jiný hráč z claimu, může se bránit a hráče v claimu zabít. Nesmíš pouze začít útok na hráče, stojícího v claimu. Toto pravidlo je zde jako ochrana hráčů, kteří nestojí o boj mimo JH a budují si svou vesnici, či spravují svůj hrad.
Je těžké stanovit pravidla pro server PvP a PvE. Takto si myslím, že je to v pořádku.

Hači
Admin

Příspěvek#3 » 17 bře 2016 09:58

Máte vytvořenou anketu. Za mě, klidně bych to zrušil a ne jen to, o další starost míň... :? :good:

Je to na vás.. ;-) Pak ale nechci slyšet "proč na mě pořád najíždějí a zabíjí mě"
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Salomon
Public Relations

Příspěvek#4 » 17 bře 2016 10:17

Jsem taky pro zrušení a to nejen z toho důvodu, že se tím ušetří dohady o tom, jak to ve skutečnosti bylo atd. S každým pravidlem totiž vzniká potřeba to nějakým způsobem kontrolovat a také se vytváří prostor pro nesrovnalosti, které následně vyústí v nějakou neshodu/report/hádku. Mimo to navíc nováčkům pořád platí 14-denní ochrana, což je dostatek času si postavit hradby, za které se schováš. Pro ostatní je to akorát o tom, vzít si na sebe zbroj, když se opouští hrad. Je to hra feudální... :-)

Samozřejmě ale budu respektovat rozhodnutí většiny.
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

Kejtik

Příspěvek#5 » 17 bře 2016 10:41

Pokud se jedná o méně starostí, tak se můžou ponechat pravidla 1-4 a zrušit všechny ostatní. Všichni se můžeme chovat jako naši spoluhráči z klanu Bia a pak už jen stačí přepsat server na pouze PvP. Pak ale nechápu, proč se hrotilo jednání hráčů z Bia klanu, protože pokud se začne útočit na hráče v claimu, tak PvE hráči stejně odejdou. Útoky na hráče v claimu již jednou předvedla Bia před wipem a komuta je ze serveru vyštvala s tím, že buď půjde bia nebo oni. A pokud se nepletu, tak zhráči klanu Rusters byly mezi nima.
Pravidlo č. 14 vzniklo právě proto, aby se takovému chování zamezilo. Než budete hlasovat, tak si laskavě rozmyslete, co vlastně chcete. :evil:

Hači
Admin

Příspěvek#6 » 17 bře 2016 11:15

Můžu upravit tabulku "seznam guild" a tam napsat guildy co se zříkávají pravidla 14. :-D

To ale vážně už bude :lol:
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Salomon
Public Relations

Příspěvek#7 » 17 bře 2016 11:21

Ať si rozhodnou hráči v anketě a tečka. Padly argumenty pro a proti a je na každém, co si zvolí.

Já jen říkám, že tohle pravidlo je tu asi 14 dní a nepřišlo mi, že když neexistovalo, tak s tím byly větší problémy (až na klan BIA, ale to už je jiná kapitola).
Lady Yennefer, Honorable Member of Templars Guild

standa

Příspěvek#8 » 17 bře 2016 11:30

Kejtiku teď mluvím jen za sebe , já jsem nikdy neprotestoval proti přítomnosti BIA na serveru jo možná jsem si pobrecel v globalu , ale nikdy jsem nikoho nereportoval a pokud vím ani nikdo jiný u Rusters, neříkám že jsem měl radost z přítomnosti BIA na serveru ale smířil jsem s tím a přizpůsobil se tomu začal nosit zbraň..... aby bylo jasno jde mi spíš o okrádání obchodníků a nechci nikoho šikanovat jako to dělala BIA před wipem , a jak napsal Salomon je to víc feudální . A stejně to není na mě at si lidi rozhodnou v anketě já se tomu přizpůsobim
Lady Analie of Moonhill
Always remember life is feudal!

Zpět na “Archiv”