Report Ivori

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Luciferius

Re: Report Ivori

Příspěvek#21 » 20 bře 2016 18:08

ivory píše:Zdar prosímtě ja tě zabyl přiznávám ale zautočily jste na nas první mimo claim a když jste na nas jeli po druhe tak jsem po tobě začal střilet, to že si jak srab utekl do claimu a tam si skapal je tvoje vec utok na tebe nebyl začat v claimu a první jste zautočily vy na nás.

Srab? Myslíš to jak jsem přijel na koni bugnul se v příkopě a vy jste si mě tam odstřelovali jak kachnu na střelnici? Rozmysli než začneš používat silná slova a hrát si na hrdinu. Kdybych přijel, zesednul a po krátkém boji utekl. prosím, neřeknu ani popel k tvému srabovi. Ale než jsem se odbugnul, byl jsem skoro mrtvej a kdybych tasil na místě nestihl bych nic. Tak neoznačuj nikoho jako sraba. Jsou to zbytečnosti použité k rýpáni.

Andemaru

Příspěvek#22 » 21 bře 2016 07:37

Tak já Vám nevím...

Ivory napiš, že se omlouváš, že muselo dojít k nedorozumnění mezi židlí a monitorem a že příště je zabiješ jedině až nebudou pod ochranou! (Ještě napiš že to bude přesně toho a toho ať pak nepíšou, že to nečekali :) )

Na druhou stranu moc nechápu napadenou stranu, proč to tak hrotí. Vždyť i kdyby byla na 100% vina na straně Ivoryho, tak z toho budete mít co? 1 den dostane ban? WOW!!!

Asi takhle dětinské mi to tu přijde...

Rachot

Příspěvek#23 » 21 bře 2016 08:24

Andemaru píše:Tak já Vám nevím...

Ivory napiš, že se omlouváš, že muselo dojít k nedorozumnění mezi židlí a monitorem a že příště je zabiješ jedině až nebudou pod ochranou! (Ještě napiš že to bude přesně toho a toho ať pak nepíšou, že to nečekali :) )

Na druhou stranu moc nechápu napadenou stranu, proč to tak hrotí. Vždyť i kdyby byla na 100% vina na straně Ivoryho, tak z toho budete mít co? 1 den dostane ban? WOW!!!

Asi takhle dětinské mi to tu přijde...

V ochraně už nejsme. Být to kdokoliv jiný, neřešíme to, mávneme nad tím rukou. Ale vzhledem k tomu, že to je Ivory, kterej se celou dobu chová jak .... a neustále jezdí provokovat, tak proto přišla ta reakce zvlášť ještě po včerejšku, kdy se tam náš bugne, začnou do něj střílet a ještě dělá, že nic. Kdyby hrál čestně, omluvil se, ok, ale jemu nevěřím ani nos mezi očima.

Rachot

Příspěvek#24 » 21 bře 2016 08:27

Každopádně kašlem na to, poprosím admina vymazat toto vlákno. Měl by se tu správně vyjadřovat jen poškozený a útočící + admin. Z toho ostatní pak vznikají akorát žabomyší války, které nikam nevedou a věřím, že to nemá nikdo zapotřebí. Je to hra a vždy hrou zůstane.

Zpět na “Archiv”