VYŘEŠENO | Wipe serveru

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.

Hlasování: Wipe serveru ke dni 27.11.2016

Anketa končí za 27 lis 2016 17:47

ANO
8
80%
NE
2
20%
Celkem hlasů: 10

Hači
Admin

Re: Wipe serveru

Příspěvek#11 » 04 pro 2016 01:11

Hači píše:
enjay píše:No nic, tak díky za wipe, s kámošem v guildě končíme, znovu budovat hrad 150 hodiny opravdu nebudeme, tahle hra nemá smysl do vydání MMO.

Pročítal jsem tak nějak příspěvky ostatních, ale stále mi není jasné, proč byl wipe odhlasován a proč jej dělat?

Díky...

1. Žádost hráčů o wipe na serveru po uplynutí 3 měsíců provozu bez wipe
2. Lagování serveru při větším zatížení, tj. JH víc hráčů na serveru
3. Neaktivita na serveru z důvodů nehratelnosti, kdy přes den byl online 1 hráč max 3

To jsou důvody z mé strany, priorita je že to hráči na serveru samy chtěly. Omlouvám se ale spíš vnímám hráče co komunikují, než ty co mlčí a napíšou sem svůj verdikt po 7 dnech ode dne wipe serveru. Zřejmě si taky nebyl až tak aktivní.

Nemá smysl do vydání MMO? Samozřejmě pokud se domníváš že MMO bude mít smysl, tak ti trochu závidím ve tvém optimismu.

Co ti můžu doporučit, zkus vyhledávat servery těsně po wipe a nebo servery kde hraje méně hráčů.

Snad sem ti odpověděl na to co ses ptal.

Přeji Vám at daří.

Navíc nemusíš už čekat, máš možnost podpořit vývoj MMO a zůčastnit se již teď. ;-)

Kdo dá víc bude vládnout. :-)

8-) 33% sleva až do 15. ledna 2017 8-)

https://play.lifeisfeudal.com/#_=_
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Sainse Versus

Re: Wipe serveru

Příspěvek#12 » 04 pro 2016 19:06

Jojo byl WIPE jsem pryč :D

Nechci tě odrazovat, ale WIPE dělá každej server většinou už po půl roce...
Je jedno kde budeš budovat, vždycky se to WIPNE a když teď WIPE proběhl a vybuduješ si to, tak máš jistotu, že to nějakou dobu vydrží ;), než přijít někam jinam a tam ty to smažou třeba za pár dní

Zpět na “Archiv”