Děkuju za vyjádření Kazare. Tvůj názor beru v potaz.
Ale svůj názor nezměním a přiznávám spletl jsem se ve vás. Za to se omlouvám komunitě.
Argumety jsem nevyčerpal, jen se tu nebudu pořád vypisovat a slovíčkařit jak malé děcko.
Tentokrát jste přišli vy a požádali o spolupráci, několikrát jste tu psaly at řekne hači a my půjdem. Tak v tom případě jděte!
Slovo na bojišti- "ještě jednou po nás vystřelíš a budem to brát jako vyhlášení války" Co tam tedy lezete když jste mírumilovný?
Caffe aj rekruti sú na servery to že koľko nás je tak je úplne jedno. Ty si čakal že tu budú 3-4 ? Že sa BIA rozdelí na 10 serverov a na každom budú hrať 2 ľudia ? Ano čekal, tak zněla dohoda. Ale chápu, asi nedokážeš dodržet dohodu.
Neútočíme na hráče, jedno porušenie pravidiel nieje katastrofa za ktoré sme sa ospravedlnili a prijali trest.
Stejně tak jako ty kazare, i já ze sebe nenecham dělat hlupáka. Domníval jsem se že držíte slovo!
Kedy sme spochybňovali tvoje rozhodnutie ? Vyjadroval som sa na fóre že nikdy NIKDY sme nespochybňovali adminove rozhodnutie !!! Keď ti dojdu argumenty tak napíšeš že zpochybňujeme tvoje rozhodnutie.
Mluvit se mluví o mmo, protože je za dveřmi.Ale to je asi tak vše, protože jak jsou nastavená pravidla na serveru je přesný opak toho, jak bude nastaveno mmo.Vrcholem všeho byl zákaz útočení v cizím claimu-krátce vysvětlím.
Místo toho aby se lidi naučili chodit ozbrojeni, schovávali koně, pískali preventivně jestli na ně nejde útok, celkově dávali pozor okolo sebe apod věci nutné k přežití na mmo, tak...No zkrátka hodně štěstí.