Seznam rodů

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Mathaius

Re: Seznam rodů

Příspěvek#31 » 17 říj 2016 09:09

To nebylo myšleno ve zlém. Fakt mě to pobavilo. Poslední dobou nestíhám doma zapnout ani PC, ne to ještě hrát, takže jsem rád za živou diskusi, i když její přínos je v celku nulový :D
Takhle se alespoň může člověk pobavit čtením příspěvků. Na druhou stranu je to docela smutné, protože to vidí i hráči kteří začínají na serveru a tyhle žabo-myší války rozhodně komunitě neprospívají :)

Hači
Admin

Re: Seznam rodů

Příspěvek#32 » 17 říj 2016 09:14

Já tyhle sračky co řešíte vy nezačínám. Jediný kdo odrazuje hráče jste vy, už když vezmu global chat ve hře. Přijde nováček a po půl hodině jde o dům dál. Když se náhodou usadí, tak ho vaše guilda vyplení, při sebemenší známce neaktivity.

Legion se chová jako dementní člověk, co se ohání tím že když to není v pravidlech tak se to může. No když to pojmu po jeho a vezmu to do extrémů. Můžu mu hodit aligment do -1000. Přeci v pravidlech to není.

Jeden takový hráč tu byl a už má BANy na 2x TS a na 2x steam účty.

Nechávam vás hrát na serveru a snažím se vám dát stabilní server. Zásluha? Viz nahoře. To mě vede k tomu řešit tyhle věci v zárodku. A do budoucna tomu tak bude, nemám zapotřebí řešit ve svém volném čase ještě tyhle vaše emoce.

Tohle vlákno přesouvám do archivu. Toto vlákno je pouze pro žádosti o ochranu, všechny ostatní spamy budou pro příště smazány.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Zpět na “Archiv”