Seznam rodů

Zde jsou umístěny dořešené záležitosti, spamy, neaktuální témata atd.
Hači
Admin

Re: Seznam rodů

Příspěvek#11 » 16 říj 2016 17:54

V tom případě si zažádejte o přejmenování hráčů v monumentu. Až budete splnovat podmínky, budu to brát vážně jako u seveřanů.

Nebude-li na serveru přítomen žádný zástupce guildy během JH, pak je možné využít dočasné ochrany. Nutnou podmínkou je mít shodné rodové jméno všech členů dle lídra se spojitostí na guildu a požádat GM nejpozději 48 hodin před JH, který provede zápis do seznamu rodů. Lze aplikovat maximálně 3x, poté již výhradně na posouzení GM. Při zneužití již nebude žadatelům následně vyhověno.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Ranum

Příspěvek#12 » 16 říj 2016 18:02

Proč mi žádáme z důvodu nedostatku zdrojů což je jak vydno možné a nevím proč bychom se přejmenovali a jestli naražíš na legiona tak ten windhelm nikdy nebol...

Legion

Příspěvek#13 » 16 říj 2016 18:16

A čo že moj monument ich blokuje ? :D ich problem neni v pravidlach zakazane ze claimi nemozu medzi sebou sa pretlacat v uzemi :) takze moja ziadost o ochranu je opravnena :)

Hači
Admin

Příspěvek#14 » 16 říj 2016 18:20

Určuješ podmínky ty a nebo my? Seveřani tohle splnit museli, nebudu vám přeci nadržovat.

Nevím proč lžeš že u vás legion v guildě nebil.

Zdroje myslíš jaké, ověřím si to stejně jako u seveřanů.
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Legion

Příspěvek#15 » 16 říj 2016 18:22

Hači mi nevravíme ze som nebol v gilde mi vravíme iba ze som nebol windhelm ;)

Legion

Příspěvek#16 » 16 říj 2016 18:23

A navyše vidíš ma u nich v munumente ? :D

Hači
Admin

Příspěvek#17 » 16 říj 2016 18:26

Nebudu tady s tebou slovíčkařit..
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Gavriiil

Příspěvek#18 » 16 říj 2016 18:27

Rád bych doplnil určitá fakta, aby se to tady nezvrhlo v nikam nevedoucí diskuzi, která nic nevyřeší:

- Hači, prodloužil si jim ochranu, akceptujeme to. Koneckonců musíme, jestli tady chceme hrát. Je otázkou jak dlouho chtít budeme. Každopádně jsem chtěl poukázat na (ne/pravdivý) důvod této žádosti a oprávněnost jejího prodloužení.

- Ano, nemusíš to vysvětlovat a pravdou je, že mi je to vcelku jedno, no takhle jenom potvrzuješ (nejenom) naše "domněnky". Chtěl jsem jenom vysvětlení i pro ostatní hráče na tomhle serveru, kteří mají stejné "pocity" no ne každý jich veřejně prezentuje.

- Ranumova žádost vyzní jako vtipná provokace, no je koneckonců oprávněná. Pravdou je, že již nemáme tolik aktivních hráčů, jako na začátku a i z těch aktivních poslední dobou půlka nemá na hru čas. Hlavní důvod je fakt (a ne domněnka), že hráči z dané guildy již podobnou ochranu porušili a přes ní napadli jinou guildu, která to nečekala. Samozřejmě také tvrdili, že ochranu potřebují, což byla lež, jako v tomhle případě.

- To, jak se kdo chová, bych tady nerozebíral. Obraz si každý udělá, nebo již udělal. Můžeme si o tom v klidu pokecat na TS.

Díky, Gavriiil

Hači
Admin

Příspěvek#19 » 16 říj 2016 18:47

Tak dobrá trochu si popovídáme v klidu ale né na TS ale na Webu.

Naposledy co jsem byl u vás na TS, vyposlechl jsem si tam spoustu emocí. Rozhodně v klidu to nebylo..
Budu pokračovat zde na webu, protože poukazujete na mě, tak to tady dořešíme, né někde za rohem.

- Hači, prodloužil si jim ochranu, akceptujeme to. Koneckonců musíme, jestli tady chceme hrát. Je otázkou jak dlouho chtít budeme. Každopádně jsem chtěl poukázat na (ne/pravdivý) důvod této žádosti a oprávněnost jejího prodloužení.

Proč vy by jste tohle neměli akceptovat? Pravidla jsou pro všechny a né jen pro vyvolený. Jak budete chtít je na vás, CZ/SK serverů je spousta a nikdo Vás nenutí hrát na Terra. Za rok co jede Terra, bylo tu spousta hráčů co se dá říct vydíraly svím odchodem. Nikdy jsem nezměnil své rozhodnutí. Padla tu zmínka, že hraju se seveřanama ANO, v celku jsem s nima hrál asi hodinu. Proč né, nemůžu si zahrát na s vím serveru? V tuto chvíli nemají seveřani z důvodů nedostatku kůže. Tvá fotka je parádní jak z gestapa ale nic to nevypovídá. Hráče nikterak neovlivnuju supportováním, což sám víš když jsem odmítl za váš příspěvek na server dát vostaskus.

- Ano, nemusíš to vysvětlovat a pravdou je, že mi je to vcelku jedno, no takhle jenom potvrzuješ (nejenom) naše "domněnky". Chtěl jsem jenom vysvětlení i pro ostatní hráče na tomhle serveru, kteří mají stejné "pocity" no ne každý jich veřejně prezentuje.

Vaše "doměnky", moje doměnky.. Bezpředmětný.. To bude vždycky.

- Ranumova žádost vyzní jako vtipná provokace, no je koneckonců oprávněná. Pravdou je, že již nemáme tolik aktivních hráčů, jako na začátku a i z těch aktivních poslední dobou půlka nemá na hru čas. Hlavní důvod je fakt (a ne domněnka), že hráči z dané guildy již podobnou ochranu porušili a přes ní napadli jinou guildu, která to nečekala. Samozřejmě také tvrdili, že ochranu potřebují, což byla lež, jako v tomhle případě.

Tady se budu opakovat, pokud budete splnovat podmínky jako všichni, není problém.

- To, jak se kdo chová, bych tady nerozebíral. Obraz si každý udělá, nebo již udělal. Můžeme si o tom v klidu pokecat na TS.

K tomu sem se vyjádřil nahoře. Chování v komunitě na serveru bych opravdu nerozebíral.

Díky
Naposledy upravil(a) Hači dne 16 říj 2016 18:52, celkem upraveno 1 x.
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Kejtik

Příspěvek#20 » 16 říj 2016 18:51

Pokud někdo, kdokoliv, je natolik neschopný, že jediný způsob jak může poškodit nepřátelskou guildu, je postavit monument tak, aby úmyslně blokoval růst jejich claimu, tak by si měl jít hrát něco, co zvládne, třeba mincraft (hrajou to děti od pěti let, to by zvládnout mohl) a nepoukazovat tím na svou neschopnost a úmyslně nekazit hru ostatním.

Zpět na “Archiv”