Příspěvek#19 » 16 říj 2016 18:47
Tak dobrá trochu si popovídáme v klidu ale né na TS ale na Webu.
Naposledy co jsem byl u vás na TS, vyposlechl jsem si tam spoustu emocí. Rozhodně v klidu to nebylo..
Budu pokračovat zde na webu, protože poukazujete na mě, tak to tady dořešíme, né někde za rohem.
- Hači, prodloužil si jim ochranu, akceptujeme to. Koneckonců musíme, jestli tady chceme hrát. Je otázkou jak dlouho chtít budeme. Každopádně jsem chtěl poukázat na (ne/pravdivý) důvod této žádosti a oprávněnost jejího prodloužení.
Proč vy by jste tohle neměli akceptovat? Pravidla jsou pro všechny a né jen pro vyvolený. Jak budete chtít je na vás, CZ/SK serverů je spousta a nikdo Vás nenutí hrát na Terra. Za rok co jede Terra, bylo tu spousta hráčů co se dá říct vydíraly svím odchodem. Nikdy jsem nezměnil své rozhodnutí. Padla tu zmínka, že hraju se seveřanama ANO, v celku jsem s nima hrál asi hodinu. Proč né, nemůžu si zahrát na s vím serveru? V tuto chvíli nemají seveřani z důvodů nedostatku kůže. Tvá fotka je parádní jak z gestapa ale nic to nevypovídá. Hráče nikterak neovlivnuju supportováním, což sám víš když jsem odmítl za váš příspěvek na server dát vostaskus.
- Ano, nemusíš to vysvětlovat a pravdou je, že mi je to vcelku jedno, no takhle jenom potvrzuješ (nejenom) naše "domněnky". Chtěl jsem jenom vysvětlení i pro ostatní hráče na tomhle serveru, kteří mají stejné "pocity" no ne každý jich veřejně prezentuje.
Vaše "doměnky", moje doměnky.. Bezpředmětný.. To bude vždycky.
- Ranumova žádost vyzní jako vtipná provokace, no je koneckonců oprávněná. Pravdou je, že již nemáme tolik aktivních hráčů, jako na začátku a i z těch aktivních poslední dobou půlka nemá na hru čas. Hlavní důvod je fakt (a ne domněnka), že hráči z dané guildy již podobnou ochranu porušili a přes ní napadli jinou guildu, která to nečekala. Samozřejmě také tvrdili, že ochranu potřebují, což byla lež, jako v tomhle případě.
Tady se budu opakovat, pokud budete splnovat podmínky jako všichni, není problém.
- To, jak se kdo chová, bych tady nerozebíral. Obraz si každý udělá, nebo již udělal. Můžeme si o tom v klidu pokecat na TS.
K tomu sem se vyjádřil nahoře. Chování v komunitě na serveru bych opravdu nerozebíral.
Díky
Naposledy upravil(a)
Hači dne 16 říj 2016 18:52, celkem upraveno 1 x.
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu
TerraSancta.cz