;-)

Projekt MMO se blíží.
Hači
Admin

;-)

Příspěvek#1 » 01 pro 2016 07:08

Hey everyone,
We’re super excited to share something that we’ve been perfecting for some time: our new ‘Believer’ Packs!
Divided into True, Devoted and Zealous, each pack allows access to the MMO Beta, the ability to create a character early and a unique name on the forums among so much more!
For more information, check out our interactive FAQ about supporter packs: http://lifeisfeudal.com/forum/supporter-packs-interactive-faq-t21245/
We also want to take this time to let you know how grateful all of us are for your continued support, belief and patience - we hope you enjoy these packages; we’re really excited to hear your thoughts and feedback in the MMO.
True to our word, LiF:YO owners will still get a free character in the MMO when it is fully released - plus LiF:YO owners receive a discount on these packs as a thank you for your long-term support!
We are also proud to announce the global launch date of Life is Feudal: MMO’s closed beta, slated for Wednesday, December 14,
Closed Beta registration has begun so be sure to sign up (https://play.lifeisfeudal.com/#specs)and 1,000 lucky fans, chosen at random, will receive full access to the game.
The team
Hači - herní admin, správce, zakladatel
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Potky
Admin

Re: ;-)

Příspěvek#2 » 01 pro 2016 13:23

Tak to je hodně pěkný Vánoční dáreček. Moc jsem o tom nečetl, tak může přispět někdo další. To jim dochází prachy?

Příspěvěk na MMO za 3750 Kč (-33%) 2500 Kč v podobě zlatého balíčku je luxus. :o

Co znamenají prémiové účty? Cítím snad "Pay to win" systém? Snad ne. :cry:

Hostování na straně devs je dobrá, ale taky to mohou kdykoliv vypnout. Bohužel jsem to již u projektů zažil.

Dneska jsem fakt pesimista. :lol:

Velikou radost mi udělal chystaný update na YO, který dodá několik dlouho chybějících systémů a vlastností. Např.: "poškození" při pádu, žádné healování koní, ovlivnitelný růst stromů... Taky nám to ukončí stále probíhající Halloween 2016. Doufám, že se dočkáme brzy bez přídavných bugů. (detail) :Yahoo:

Jaký máte názor vy?
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

Simi

Příspěvek#3 » 01 pro 2016 23:46

Bida rychlost rustu skillu ja tak minimalni ze se nenaskilim ani do pristiho wipe a to nepocitam JH kde se budeme mlatit tak akorat nahaty lopatama,Pac po par dni fletovani nic jinyho neumime :D

Hači
Admin

Příspěvek#4 » 02 pro 2016 07:00

Čauves... ;)

Tvůj příspěvek se asi nebude týkat MMO, chápu že je problém vyznat se v tomhle webu. ;) :D

K tomu skilení, před wipem serveru byl Skills multiplier nastaven na 1.8 a problém s tím nebyl. A to ani u hráčů co měli aligment -50 a víc. Ty se pak museli skilit po každý smrti.

Teď je Skills multiplier nastaven na 2 a je s tím problém. :-) Moc nechápu kde konkrétně, je fakt že je server na začátku a toho 5ti složkového jídla není opravdu moc. To ale neznamená že se kvůli tomu musí zvedat Skills multiplier. :-)
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Simi

Příspěvek#5 » 02 pro 2016 08:25

Taky nevim je to nejak stizene asi na nas testuji mmo :) priklad pri bonusu jidla 1.4 rust skilu 5,35-5,60-5,83 co vim tak pred tim patchem to takhle pomaly nebylo.Na druhou stranu odpadnou ti hraci co prijdou naskili se za par hodin a jdou prudit ostatni slusny hrace. Zustane jen tvrdy jadro :D :pleasantry:

Hači
Admin

Příspěvek#6 » 02 pro 2016 08:42

No a to je právě ta podstata kvalitního jídla. ;-)

Ted si vem že budeš mít jídlo na 5.5, jak ti to poletí nahoru.

Podle mě se nic nezměnilo a ani není žádná informace v aktualizaci 1.1.7.4...

Prudiči určitě neodpadnou, ty tu budou i kdyby byl Skills multiplier na 0.1 :D
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Hači
Admin

Příspěvek#7 » 02 pro 2016 19:52

Omlouvám se Simi za nedůvěru, dne jsem se přesvědčil že si developeři opravdu testují MMO na serverech.

Příště si to hned prověřím a nebudu spoléhat na informace od devs.
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Simi

Příspěvek#8 » 03 pro 2016 00:22

Omluva se prijima :D uz jsem si na ten rus skilu i zvykl jen jsem chtel upozornit na to ze je neco jinak nez co psali v patche.

mishsuli

Příspěvek#9 » 09 pro 2016 11:01

Ako ste prisli na to ze si na YO testuju MMO prvky?? Tento patch co je na YO bol na MMO testoch pred viac ako mesiacom a to ze chcu trosku spomalit LIFko ako take je zle? Vsak ledva zacneme hrat a uz musi prist WIPE lebo vsetci maju vsetko,, vsetci odchadzaju lebo sa nudia,, a tiez tie brnka,, je to super ze to skomplikovali,, aspon nebude hocijaky farmar behat vo fullplatoch a na druhu stranu ked niekto bude chciet behat v takom brnku a pride on tak to aj zamrzi nie ako predtym ze sme toho mali plne skrine... A ten premiovy ucet na MMO,, kym to nebude davat moznost mat viac statov,,, pripadne zvysovat efektivitu statov tak si myslim ze na tom nie je nic P2W... Ak spravia ze sa ludia s premiovym uctom budu rychlejsie skillit tak nech to spravia,,, nejaky rus si nakupi 20 postav,, stale bude mat premiovy ucet ale co vsak ked na to ma nech to spravi,, bude snad silnejsi ako my s 1-2 postavami ktore si sice tvrdsie odmakame ale v konecnom dosledku nebude mat nic lepsie ako my,, zvysok sa uz odzrkadli v skusenostiach hracov... A este som nevidel free to play MMO ktore by bolo skutocne free,, si myslite ze oni sa nudia,, nemaju nic na praci??? Vyvijaju hru len aby sme sa my mohli zahrat?? Podla mna to bolo od nich fer,, nikoho nenutia kupit si to,, ta hra bude free,, aj pre tych co YO nevlastnia ale nejake peniaze sa im z toho vratit musia... Takze neberte to vsetko tak kriticky,, nerobia to az tak zle,, jedine co im fakt nejde je dodrziavanie terminov :D, ale mozno sa uz aj toto 14. dec zmeni :D :D

Hači
Admin

Příspěvek#10 » 09 pro 2016 11:19

Necháme se překvapit, co nám nachystají. Jak rozumě dopilují MMO aby ti co cpou peníze do her nebyli nikterak zvýhodněný. Otázka je třeba i vyplozený JH 24h, prozatím nedořešený.

Nebude to sranda, vyhovět všem a udržet provoz serverů. Což jak bylo zmíněný už nahoře, provoz serverů něco stojí a určitě by to mělo bejt částečně podpořený.

Co se týká testování na MMO, dnes jsem tam viděl 2 hráče po dlouhý době. Takže nevím kam chodí lidi s předběžným přístupem. Kde je těch X hráčů?

Kolem MMO je spousta otázek, budeme rádi když nám to tu přiblížíš...
člen týmu TerraSancta.cz

Obrázek

Zpět na “Life is Feudal: MMO”