Zdravíčko,
Něco k popisu k včerejšímu JH? bo jak to vlastně nazvat. Tento boj jsem zažil poprvé a absolutně mě to nadchlo. Hráč infiltrovaný do teamu, který za pomocí svých spiklenců vykrade znepřátelený tým! Ten tým, který je napadený a prohrává tuto zákeřnou strategii neodpouští a společně se pouští do odvety. Shromažďuje suroviny a na nic "netušící" nepřítele připravuje odvetu.
Byla noc, kdy jsme se do boje připravovali a táhli směrem k nepřátelskému území. Kde jsme se schovávali a připravovali katapult, abychom mohli provést odvetný úder. Dva jezdci, v té noci nás objeli, aniž by si všimli připravovaných základů. Po dokončení katapultu a nájezdu neohrožených rytířů započala bitva!
Bitva byla ze začátku divoká pro obě strany. Jedna strana chránila katapult a druhá chránila své území. Po pár střetnutí musel protivník povolat své spojenecké jednotky z jiné říše! Ti neváhali a po chvíli přijeli a pustili se hlava nehlava do boje!
Boj pokračoval, mnoho protivníků i spoluhráčů padlo, ale útočníci své pozice nevzdávali a po čase zničili vstupní bránu k nepřátelům a začali rabovat a plenit jejich území, nepřátelé se vzdávali, hráči se doplňovali, prostě paráda.
Děkuji všem zúčastněným, toto byla moje první bitva v LIF Pokud toto někoho urazí, tak se omlouvám hrajte fér a s úsměvem