Něco z včerejšího boje :)

Prostor pro nějaký ten off topic v rámci pravidel.
StanoMalek

Něco z včerejšího boje :)

Příspěvek#1 » 29 zář 2016 00:14

Zdravíčko,

Něco k popisu k včerejšímu JH? bo jak to vlastně nazvat. Tento boj jsem zažil poprvé a absolutně mě to nadchlo. Hráč infiltrovaný do teamu, který za pomocí svých spiklenců vykrade znepřátelený tým! Ten tým, který je napadený a prohrává tuto zákeřnou strategii neodpouští a společně se pouští do odvety. Shromažďuje suroviny a na nic "netušící" nepřítele připravuje odvetu.

Byla noc, kdy jsme se do boje připravovali a táhli směrem k nepřátelskému území. Kde jsme se schovávali a připravovali katapult, abychom mohli provést odvetný úder. Dva jezdci, v té noci nás objeli, aniž by si všimli připravovaných základů. Po dokončení katapultu a nájezdu neohrožených rytířů započala bitva!

Bitva byla ze začátku divoká pro obě strany. Jedna strana chránila katapult a druhá chránila své území. Po pár střetnutí musel protivník povolat své spojenecké jednotky z jiné říše! Ti neváhali a po chvíli přijeli a pustili se hlava nehlava do boje!

Boj pokračoval, mnoho protivníků i spoluhráčů padlo, ale útočníci své pozice nevzdávali a po čase zničili vstupní bránu k nepřátelům a začali rabovat a plenit jejich území, nepřátelé se vzdávali, hráči se doplňovali, prostě paráda.

Děkuji všem zúčastněným, toto byla moje první bitva v LIF :) Pokud toto někoho urazí, tak se omlouvám :) hrajte fér a s úsměvem :)

Potky
Admin

Re: Něco z včerejšího boje :)

Příspěvek#2 » 29 zář 2016 09:54

Moc dobrý tématický post v podobě battle logu. :good:

Jsme rádi, že tě to baví a užíváš si s námi na TerraSancta.cz :friends:

P.S. Brzy na webu zveřejním slíbené a tolik očekávané statistiky a screeny z JH.
Potky - webmaster, support, co-founder
team member of TerraSancta.cz

Obrázek

Nordic

Re: Něco z včerejšího boje :)

Příspěvek#3 » 29 zář 2016 12:39

Viděl bych to jinak ! :D Ale napsané fakt super ;)
"A když ostrov TerraSancta uzře nákaza blahobytu a bezpečí, uděřím já, jakož to ďáblova pěst"

Zpět na “Volná diskuze”