Omlouvám se že vstupuji do Vaší debaty, "nekonečný debaty" Ale vyznělo to tak že jsem z někoho udělal lovnou zvěř.
Ikdyž nemusím nic odůvodňovat a navíc už to opakuji po třetí.
Report 1Report 23.
ANO, klan BIA se na oficiálním foru zmiňoval o tom že máme špatná pravidla a že na TerraSancta hrát nebudou. Proto BIA nepotřebuje na našem serveru pravidla a už vůbec nemají právo dávat zde reporty. Nehledě na to máte rádi PvP, přeci tohle vyhledáváte a na Ruských serverech jste již zvyklí.Udělám vám trochu reklamy na server, už mi to je celkem jedno.
officiální forum Life is Feudal/BIA asi 2 denní bezvýznamná debata která se přesouvá semA protože tohle jsou soukromé stránky a soukromý server,
pro hráče co hrají na serveru TerraSancta! Doporučuji klanu BIA aby se zaměřila na jiný server, pokud nechtějí dodržovat pravidla serveru a webu. Od ted budu BANovat každého člena z BIA co nebude dodržovat pravidla serveru, webu a to bez upozornění.
Nebýval jsem zastánce BANu, vždy jsem se snažil řešit to jinou cestou. Ale opravdu už na Vás nemám nervi.
Snad je tohle dostatečně srozumitelný a nebudu to muset opět opakovat druhý den
PS: Jděte si tedy na toho Pařana jak říkáte, určitě na Vás čekají a rádi Vás uvidí...
Tohle jsou poslední řádky co bych Vám řekl, slov padlo dost a Life is Feudal není o psacím režimu. V tuto chvíly mě nezajímá žádný názor BIA.
Takže díky, jsem rád že jsem "Vás poznal" a přeji Vám Good Luck MMO