Terra NEWS


-Terra NEWS

cSI0
Příspěvky: 37

Terra NEWS

Příspěvek#1 » 27 kvě 2019 22:22

STALO SE:
Proběhla loupež obchodu poblíž paleto bay, pachatelé se pokusily o únik ale policejní zbor jim to zmařil, bohužel pomocí střelných zbraní kterými opětovali palbu na zločince kteří začali střílet jako první, 3 zločinci byly postřeleni, 2 z nich utrpěli těžká zranění a z loupeže si nic nepamatují, jeden je zadržen v policejní cele a odhaduje se že v tom mají prsty ještě 1 nebo 2 další pachatelé kteří jsou neznámí, při vykrádání nebyl použit rukojmí ale přesto přišlo o život několik nevinných civilistů v přestřelce na dálnici. pachatelům bylo zabaveno 25 151 Dolarů špinavých peněž které u sebe momentálně přechovává seržant Joe Brambora. Všichni pachatelé byly zamaskováni a neznáme jejich tváře, kromě zadrženého jménem Max Ritch. se kterým jsme se domluvili na sankci díky jeho advokátovi v hodnotě 20 000 dolarů za propuštění, probíhá pátrání po dalších spolupachatelích.
Naposledy upravil(a) cSI0 dne 27 kvě 2019 22:24, celkem upraveno 1 x.

cSI0
Příspěvky: 37

Re: Terra NEWS

Příspěvek#2 » 27 kvě 2019 22:23

UMRTNÍ LISTINA

Na vědomí se dává, že Zekky Ředkvička zemřel dnes na večer v Nemocnici LS při operaci. Zemřel na 4 střelná zranění neslučitelná se životem. Byl trestně stíhán za krádež, útěk před PD a napadení civilisty. Byl to pracovitý občan a na jeho osudnou cestu zločince ho svedly drogy, kterými balancoval úzkost a stress ze zaměstnání. Byl nahlášen na policii, když zmatený vpadl do obchodu s oblečením, kde se chtěl převléci, aby zamaskoval svojí identitu, nereagoval na varování policie a jednoho policistu postřelil, jeho výstřel byl však opětován, ačkoliv pro něho už né tak šťastně jako pro místního policistu. Ať je ti země lehká, tým P.D.
Naposledy upravil(a) cSI0 dne 09 čer 2019 12:47, celkem upraveno 2 x.

cSI0
Příspěvky: 37

Re: Terra NEWS

Příspěvek#3 » 27 kvě 2019 22:23

TUNING SRAZ NA LETIŠTI LOS SANTOS
Na letišti Los Santos se uskutečnil vůbec první tuning sraz o který se postarali organizátoři z LS Customs.Na tuningu bylo viděno mnoho ruzných značek vozů a to už od moderních typů tak po klasické.Bylo připraveno hned několik atrakcí které se konaly na celé rozloze letiště Los Santos.Hlavní závod byl značně napínavý ale i tam se našel vítěz a tím byl Vladimír Hric.
Další komu se podařilo obhájit místo vítězů tak byl Vitto Kazeta, kterému se podařilo co nejblíže zaparkovat mezi přistavené busy a to jako jedinému. V poslední řadě byl tu sprint který vyhral Max Ritch. Gratulujeme všem vítězum a děkujeme ochráným složkam za bezpečnosti během konaní akce.

VÍTĚZOVÉ

- Valdimír Hric - nejrychlejší čas na trati
- Vitto Kazeta - nejlepší zaparkovaní
- Max Ritch - nejrychlejší sprint

ZPRÁVA Z Armády
Na dnešní tuning sraz byl zapůjčet armádní vrtulník aby dohlížel na klidný chod Tuning srazu...

Příjemnou zábavu přeje:
Plk Lucille Negan

Obrázek
Naposledy upravil(a) cSI0 dne 09 čer 2019 12:46, celkem upraveno 3 x.

cSI0
Příspěvky: 37

Re: Terra NEWS

Příspěvek#4 » 27 kvě 2019 22:25

MOUNTAIN BIKE RACE
Dne 18.5 2019 se uskutečnil bike down hille race závod, který organizoval Tony Fred. Tento závod měl sice vetší prodlevu nic méně se povedl. V první počátku se sešlo kolem 5 jezdců kteří závodili v různé závodní kategorii ať už v down hillu nebo up hillu V přítomnosti byl policejní vrtulník a také skupina lidí kteří doprovázeli organizaci závodů. Během akce se nikomu naštěstí nic nestalo a všichni kteří utrpěli zranění byli odvezení do nemocnice v LS a poté propuštěni. Gratulujeme všem vítězům a děkujeme všem za účast.

Vítězové
- Vitto Kazeta - Down Hill
- Tony Fred - Up Hill

Obrázek
Naposledy upravil(a) cSI0 dne 09 čer 2019 12:46, celkem upraveno 6 x.

cSI0
Příspěvky: 37

Re: Terra NEWS

Příspěvek#5 » 27 kvě 2019 22:28

OFFROAD RACE
Na kraji mezi hlavním městem Los Santos a venkovem Sandy Shores proběhl jedinečný offroad závod který byl pořádaný Mgr. Adam Pes a Rado Pes . Na trati, která byla zapůjčena se sešlo zhruba přes 6 závodníků kteří si dovezli své stroje někteří vsadili na motorky někteří na auto a snimi se zůčastnili na několika připravených disciplín které byly skok do dálky, závod na nejrychlejší čas na trati a poté miss offroad. Bezpečnosti zajištovala hlídka PD a také záchraná služba LS.Vše proběhlo ve značném klidu a vítězové byli značně oceněni. Již brzo by měl přijít nový event který pořádá Policista PecKo_cz /Petr Kocek tak uvidíme co si pro nás připraví. Na závěr gratulujeme všem vítězům a děkujeme že jste se zůčastnili eventu.

Vítězové
- Křivkáč Pes - nejrychlejší jízda na trati
- Horacio Flejm - nejdelší skok do dálky
- Rosťa Trpký - Miss ofrroad

Obrázek
Naposledy upravil(a) cSI0 dne 09 čer 2019 12:45, celkem upraveno 2 x.

cSI0
Příspěvky: 37

Re: Terra NEWS

Příspěvek#6 » 09 čer 2019 12:45

CYCLE RACE in Vespucci Beach

Ve městě TerraSancta bylo opět život. Ve spodní části města u Vesspuca Beach se konal závod na kolech ve kterém se zůčastnilo až 11 jezdců. Byl to opravdu napnutý závod až do poslední minuty. Na trati kterou předem organizátoři připravili bylo plno nástrah, kterým jezdi museli čelit. Nakonec všichni dojeli docíle až na jednoho který se nechal svést jednou nástrahou a narazil do ní. Byla nutná lékářská pomoc která asistovala na místě a naštěstí to bylo jen lehké zranění a už je Křivkáč Pes v pořádku. Děkujeme všem za účast a uvidíme se brzy u dalšího eventu.

VÍTĚZOVÉ
1. Místo - Rado Pes
2. Místo - Honza Kolja
3. Místo - David Mrkvička

Gratulujeme.

Obrázek

Zpět na “Zpravodajství”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron